Glavnu ulogu u filmu “Opasnost iz dubine” odigrala je Blejk Lajvli. Gotovo ceo film snimljen je na predivnim obalama Lord Hovea, malenog vulkanskog ostrva smeštenog u južnom delu Tihog okeana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije. Ovo je tek drugi film koji je Blejk Lajvli pristala da snima nakon što je postala majka, proverimo da li je u potpunoj top formi?

Pretpremijerno prikazivanje Ajkule za nove generacija gledalaca 3 Film sa Blejk Lajvli stigao u bioskope! + GIVEAWAY

U napetom horor trejleru “Opasnost iz dubine”, Lajvli glumi Nensi, američku surferku koja jednoga dana odluči potpuno sama da surfuje zabačenom obalom. U jednom trenutku napada je velika bela morska psina i Nensi završava nasukana nedaleko od plaže, na steni. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvesta metara, Nensi ne može tako lako da dođe do nje, jer oko stene na kojoj se nalazi svo vreme vreba morski pas…

Pretpremijerno prikazivanje Ajkule za nove generacija gledalaca 2 Film sa Blejk Lajvli stigao u bioskope! + GIVEAWAY

Verovatno ne postoji osoba koja je nakon odgledanog filma “Ajkula” sledećeg dana bezbrižno zaplivala u moru. Osim što je postao kultni horor i pobrao hvalospeve filmske kritike, danas se “Ajkula” smatra jednim od prvih filmova uopšte koji su označeni poznatim epitetom “blockbuster”. Film je zaradio tada impresivnih 260 miliona dolara (samo u SAD-u) što danas, kada mu se zaračuna inflacija, iznosi preko 1,1 milijardu dolara čime se ovaj horor klasik nalazi na sedmom mestu najgledanijih filmova svih vremena.

Reditelj filma “Opasnost iz dubine” je Džejmi Kolet-Sera koji nam se do sada predstavio s hororima “Kuća voštanih figura” i “Siroče” te akcionim trilerom “Ukradeni identitet” s Liamom Nesonom u glavnoj ulozi. Uz Blejk Lajvli, koja je prisutna u doslovno svakoj sceni filma, u ostalim ulogama pojavljuju se Oskar Haenada i Sedona Lege.

Horor “Opasnost iz dubine” stiže u sve domaće bioskope 18. avgusta, a ljubitelji Blejk Lajvli i ovog žanra već sada mogu da pogledaju u omiljenom bioskopu pretpremijerne projekcije.

U saradnji sa bioskopom Cineplexx u Šoping Centru Ušće poklanjamo vam 3×2 karte za projekciju filma “Opasnost iz dubina” u terminu: utorak od 20:15h. 

Sve što treba da uradite je da:

1. Lajkujete ovaj pinovan post na Facebook stranici Wannabe Magazine-a,

2. U komentaru ispod posta navedete makar jednu ulogu koju je Blejk Lajvli tumačila u nekom od filmova ili serija.

Dobitnici karata će biti izvučeni sutra u 12h putem sajta random.org.

*Napomena: Konkurs važi samo za Beograd!

Comments