Zar ima išta lepše od toplog ćebeta, činije sa kokicama i dobrog filma u hladnim zimskim noćima?

Mi vam preporučujemo filmove koji će izaći za Dan zaljubljenih. Ako nemate druge planove, pogledajte ih 14. februara. Ukoliko to ne bude vaš izbor za ovaj dan, sigurno će biti dobar izvor zabave u nekoj drugoj februarskoj noći.

“Her”

Film Spajka Jonza koji je dobio Zlatni Globus za scenario i ima pet nominacija za Oskara. Joakin Feniks se zaljubljuje u kompjuterski operativni sistem koji se zove “Samanta“, a glas joj pozajmljuje Skarlet Johanson.

“Gunday”

Ovaj indijski triler Ali Abas Zafara je priča o Birkamu i Bali, koji žive sa one strane zakona. Ovaj film o banditima nije najromantičniji izbor za Dan zaljubljenih, ali svakako zanimljiva priča koju vredi pogledati.

“Fandry”

Još jedan indijski film, ali ovaj put o ljubavi dvoje mladih iz različitih kasta. Jabia se zaljubljuje u drugaricu iz odeljenja, koju roditelji pripremaju za udaju. Iako iz niže kaste, on pokušava da zaradi novac za novo odelo kojim će impresionirati devojku koju voli.

“All Is Lost”

Ovaj film će verovatno biti zanimljiviji momcima nego devojkama. Priča je preživljavanju čoveka koji je izgubljen na moru i čeka da bude spašen. Njega glumi Robert Retford i on je jedini glumac u ovom filmu koji skoro da uopšte nema dijaloga. Svakako drugačije od filmova na koje smo navikli.

“Pompeii”

Pompeii movie still 917 1 Filmovi koje ćete voleti u februaru

Do nastavka serije "Igra prestola" ovog prelepog glumca možete gledati upravo u ovom filmu

Radnja je smeštena u Pompeji, antičkom rimskom gradu-državi. Milo, koga glumi Kit Harington, je rob pretvoren u gladijatora, koji pokušava da preživi i pobegne iz arene, kako bi spasio svoju voljenu Kasiu, koju glumi Emili Brauning.


Lenka Gatić

Comments