#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

Ne, to nije izmišljotina. Oni su zaista vaši najbolji prijatelji. Znaju da slušaju kada tužno govorite, znaju da vas nasmeju, ali isto tako i razbesne do nesavladivih granica. Uvek vas dočekuju srećni na vratima. Srećni jer vas vide, sa nemirnim repom jer vas vole – iskreno i onako kako niko drugi ne ume. Režaće na one koji žele da vas povrede, namirisati osobu koja vam želi loše. Jednom rečju – brinuće. Nikada nemojte da se pitate da li je njihova ljubav iskrena – ah, pa oni nisu ljudi! Psi su stvoreni za dobro, za iskreno, za ljubav.

Ako niste do sada, obavezno pogledajte filmove posvećene psima koje smo izdvojili. Ušuškajte se ispod ćebeta, obgrlite svog vernog prijatelja i zaplovite u svet gde nema mesta lažima, licemerju i površnim prijateljstvima. Zaplovite u svet iskrene ljubavi.

slika 12 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Tarner i Huč"

Zamislite da ste opsesivno uredni, a da morate da ustupite deo svoje kuće ogromnom psu po imenu Hoč (Hooch), koji grize sve što mu stane na put.

Tom Henks (Tom Hanks) očekuje unapređenje na poslu kada nepoznati vlasnik psa biva ubijen. Henks, koji je policajac, mora da zadrži psa dok ne reši slučaj misterioznog ubistva.

slika 22 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Maza i Lunja"

Disney je napravio nekoliko filmova o psima, tačnije nekoliko filmova u kojima su psi nosioci glavnih uloga. Jedan od takvih je upravo “Maza i Lunja” (“Lady and the Tramp”), koji predstavlja neodoljivu ljubavnu priču dvaju pasa. Obratite pažnju na scenu sa špagetama, jer je jedna od najlegendarnijih u istoriji filma.

slika 32 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Lesi"

Koliko je ljubav psa prema čoveku neustrašiva najbolje govori ovaj film. Lesi (Lassie) se vraća kući jer ne može da zamisli život bez prijatelja – dečaka od koga je odvojen zbog siromaštva njegovih roditelja. Film će probuditi u vama najdublja osećanja i još jednom potvrditi da prepreke ne postoje ako zaista volite nekog.

slika 41 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Skubi Du"

Verovatno ste gledali crtani film “Skubi Du” (“Scooby-Doo”) i zavoleli istoimenog, autentičnog psa. Ne propustite ni film, jer će vas sigurno nasmejati.

slika 51 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"101 dalmatinac"

Jedan od najboljih ženskih negativaca na filmu Kruela de Vil (Cruella De Vil), želi da od štenadi dalmatinaca napravi bundu. Više bundi. Njen gnusni plan biva osujećen genijalnošću i slogom pasa.

slika 61 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Bobi iz Grejfrajersa"

On je mali heroj, a ovo je film snimljen po istinitoj priči. Veličanstven, pametan i beskrajno lojalan skaj terijer Bobi (Bobby) posećuje grob svog gazde svake noći, četrnaest godina. “Bobi je pas svih nas i zaslužuje slobodu čitavog grada”, kaže dečak koji se najviše zalaže da Bobija puste na slobodu.

U Edinburgu postoji Bobijeva statua i bar koji nosi njegovo ime.

 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Betoven"

Pas Betoven (Beethoven) je pravo oličenje pseće privrženosti jednoj porodici. U jednom trenutku je iritantan, već u sledećem omiljeni član porodice. Jedno je sigurno, Betoven je pravi zaštitnik.

slika 81 Filmovi posvećeni najboljem čovekovom prijatelju

"Valas i Gromit"

Iako nije tipičan film o psu, pogledajte ga makar zbog genijalnog Gromita (Grommit), koji uvek uspeva da spasi svog trapavog i nezgrapnog gospodara.

Koji je vaš omiljeni “pseći film”?

Izvor fotografija: disneyinfo.nl, moviepostershop.com, dan-dare.org, colunas.revistaepocasp.globo.com, shop.silverdisc.com, ch-rice.com


Katarina Nikolić više voli životinje nego ljude. Iskrena je, direktna i voli da filozofira. Kažu da je tvrdoglava, a ona smatra da je samo principijelna. Klasična muzika je opušta.

Editors choice