Bezimeni (Unknown)

Bezimeni1 Filmovi u aprilu

Lijam Nison glumi doktora Martina Harisa. U Berlinu doživljava saobraćajnu nesreću i posle četiri dana provedena u komi otkriva da ga se supruga (Dženueri Džons) više ne seća i da je drugi čovek ukrao njegov identitet. Vlasti mu ne veruju i ignorišu ga, a misteriozne ubice ga prate, pa se Martin našao sam, umoran i u konstantnom bekstvu. Uz pomoć jedinog saveznika (Dajan Kruger), Martin zapada u smrtonosnu misteriju koja će ga naterati da dovede u pitanje njegov zdrav razum, njegov identitet i da ispita koliko daleko je spreman da ide kako bi otkrio istinu.

Crvenkapa (Red Riding Hood)

Crvenkapa.. Filmovi u aprilu

Valeri (Amanda Sejfrid) je prelepa mlada žena, rastrzana između dva muškarca. Zaljubljena je u Pitera (Šajlo Fernandez), ali njeni roditelji su već ugovorili brak sa bogatim čovekom. Valeri i Piter ne žele da izgube jedno drugo i planiraju da pobegnu. Međutim, saznaju da je Valerinu stariju sestru ubio vukodlak, koji živi u šumi koja okružuje njihovo selo. Željni osvete, seljani pozivaju  čuvenog lovca na vukodlake, oca Solomona (Gari Oldman), da im pomogne da ubiju vuka. Ali Solomonov dolazak donosi neželjene posledice i upozorenja.

Obred (The Rite)

Obred Filmovi u aprilu

Inspirisan istinitim događajima, film “Obred” prati skeptičnog studenta teologije Majkla Kovaka (Kolin O’Donohju), koji nevoljno pohađa školu egzorcizma u Vatikanu. Tokom boravka u Rimu, Majkl upoznaje nesvakidašnjeg sveštenika, Oca Lukasa (Entoni Hopkins), koji ga upoznaje sa mračnom stranom njegove vere, otkrivajući da đavo može biti čak i u jednom od najsvetijih mesta na Zemlji.

Moja nazovi žena (Just go with it)

Moja nazovi zena Filmovi u aprilu

Adam Sendler glumi plastičnog hirurga koji, kako bi osvojio ženska srca, laže da je oženjen i da živi u nesrećnom braku. Konačno upoznaje ženu svojih snova, ali primenjuje istu taktiku osvajanja. Kada stvari postanu ozbiljnije, primoran je da je upozna sa svojom ženom, sa kojom se razvodi i svojom decom. Problem je što ta porodica ne postoji. U pomoć mu priskače prijateljica i koleginica, kako bi pokrili izmišljenu priču.

Comments