Tom Felton u Beogradu?

Gledamo mi tako intervju, opčinjeni Feltonovim (Tom Felton) plavim okicama. Trepćemo u ekran, i on trepće u nas. Uživamo u njegovom divnom britanskom glasu, a onda on izgovori: “Da, ovaj, uskoro idem u Beograd da…” Čekaj, molim, šta?! Da, da, poskočilo vam je srce sa razlogom. Felton, poznatiji po svojoj ulozi Draka Melfoja iz sage “Hari Poter” (Harry Potter) bi zaista trebalo da dođe u Beograd na proleće, ako je verovati producentima da će tada početi sa snimanjem filma “Therese Raquin”. U pitanju je film Čarlija Stretona (Charlie Stratton). Ova drama/triler/krimić obećava da bude zanimljiva. Naime, Tereza i njen ljubavnik Loren odlučuju da ubiju njenog muža, koga će glumiti mladi Felton. Ono na šta mladi par nije računao, jeste da će duh njenog muža početi da ih progoni sve dok njihovu ljubav ne pretvori u iskonsku mržnju. I ovo vas naravno ne zanima, zanima vas samo kada će on da dođe. Ako je verovati Twitteru i ostalim mrežama, Felton nam sleće u Beograd negde krajem aprila.

Obaranje sopstvenog rekorda

Prva slika Filmske vesti: Infarktna nedelja

Ajd’ što dolazi Felton, ali rat je već došao

Većina nas je željno iščekivala drugu sezonu serije “Igra prestola” (Game of Thrones). Toliko smo je željno iščekivali da je premijerno prikazivanje prve epizode nadvisilo za čak 77% gledanost prve epizode prethodne sezone, i za 30% poslednje epizode. HBO tvrdi da je prve tri premijerne projekcije pogledalo čak 6,3 miliona gledalaca. Biće da smo se svi kolektivno uželeli ove fantazije i soft-porna (budimo iskreni) i da smo uspeli da navučemo sve oko sebe na isti. Pa posle kažite da dekoracija nije bitna!

Nastavcima nikad kraja

Prosto nismo sigurni da li da plačemo od sreće ili tuge. Bilo kako bilo, osvanuo je novi trejler za film “Step up – Revolution”. Skoro pa kao nastavak “X-Mena”. O čemu se ovde radi? Počinje sa uvodom u najnoviji film katastrofe, kad ono međutim, umesto da se pojave vanzemaljci koji će da sravne Majami, pojavaljuju se tinejdžeri koji besprekorno igraju. Konceptualna umetnost se širi gradom, cveta ljubav, pa čak i penzioneri počinju da igraju. A onda se pojavljuje zli bogataš koji će svima da im oduzme poslove. I šta sad? Onda će oni da izazovu revoluciju svojim plesom, promeniće koreografiju i boriće se do poslednjeg pokreta. Najbolje je da se jednostavno ne obazirete na samu priču filma, ionko ga gledamo samo zbog dobrih koreografija i savršeno izvajanih tela. Premijera je zakazana za kraj jula, u Americi.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Comments