Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

A gde su vampiri?

Dočekali smo i prvi duži trejler za najnoviji Spilbergov (Steven Spielberg) poduhvat. U pitanju je film “Linkoln” (Lincoln), koji će doći u bioskope 16. novembra. Uloga predsednika dodeljena je Danijelu Dej-Luisu (Daniel Day-Lewis). Hvala svemu, pa ovaj put Linkoln neće loviti noću vampire. Naime, Spilberg je odlučio da prikaže događaje odmah po Građanskom ratu, teške odluke koje je predsednik morao da donese, a akcenat je stavio na njegovu čeličnu volju i snagu kojom se suprotstavio opoziciji.

Plaćenici, Betmen i novajlija

1PrvaSlika2 Filmske vesti: Klasika

Scenaristi su obećali da će se držati originala što je više moguće, da ne bi previše razgnevili fanove

Kakve veze ima klasik “Godzila” (Godzilla) sa “Betmenom” (Batman) i “Plaćenicima” (The Expendables)? Na prvi pogled, nikakve. Ali, ako biste nastavili da se bakćete ovom zagonetkom zaključili biste da Dejvid Gojer (David Goyer), scenarista trilogije “Mračni vitez” (The Dark Knight trilogy) i Dejvid Kalaham (David Callaham), scenarista “Plaćenika”, uz pomoć relativnog novajlije Maksa Borenstajna (Max Borenstein) rade na scenariju nove “Godzile”. Novi, sada trodimenzionalni, najpopularniji gmizavac razgneviće se svom silinom po bioskopskim platnima maja 2014. godine.

Zvuk testere

Desilo se ranije, a nažalost, desiće se ponovo januara 2013. godine. Razuzdani tinejdžeri su tu, relativno dobar razlog da se ode u kuću usred nedođije je tu, devojka lakog morala, štreber, atleta i devojka koja ih odvlači u smrt su tu. A tu je i psihopata koja će ih dočekati na testeru. I to nikako drugačije, do u 3D-u. Persona zadužena za najviše vrištanja, odnosno glumica kojoj je pripala glavna uloga jeste Aleksandra Dadario (Alexandra Daddario).


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice