Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

Dinosaurusi ponovo međ’ živima

1PrvaSlika4 Filmske vesti: Kraj se nazire na horizontu

Na radost mnogih nas, snimanje četvrtog dela "Parka iz doba jure" je ozvaničeno

Sećate li se onih dinosaurusa kojih smo se plašili kad smo bili klinci? Da, onih iz “Parka doba jure” (Jurassic Park). Mnogi su šuškali o potencijalnom četvrtom nastavku filma, a Stiven Spilberg (Steven Spielberg) je prošle godine i potvrdio da su tračevi tačni. Tim je počeo da razvija priče za možda poslednji deo podivljalih dinosaurusa. Za sad se na zna ni datum početka snimanja, a kamoli premijere, čak je i glumačka postavka predmet pretpostavki, ali sigurno je da će film pisati Rik Jafa (Rick Jaffa) i Amanda Silver (Amanda Silver), dvoje odgovornih za briljantnu priču “Uspona planete majmuna” (Rise of the Planet of the Apes).

Malo Snežana, malo vampir

Na sreću čitave, ne samo ljudske populacije, već i životinjske (bar one koja obitava po stanovima), objavljen je prvi zvanični trejler za poslednji deo “Sumrak sage” (Twilight). Bela je napokon otkrila da može da sija, Edvard je presrećan što su iste temperature, a Džejkob pokušava da bude duhovit, na radost mnogih tinejdžerki. Gomila jezivih vampira ponovo pronalazi razlog da napadne porodicu Kolins, kojima će pomoći drugi klan vampira, koje predvodi divni Rami Malek (Rami Malek). Još koji mesec i moći ćemo da uživamo ili da se smejemo, kako kome drago, punoj filmskoj priči. Ko zna, možda je Kristen Stjuart (Kristen Stewart) u ovom nastavku opravdala podatak da je najplaćenija glumica u Holivudu. Premijera “Praskozorja, drugi deo” (Breaking Dawn – Part 2) zakazana je za 16. novembar u SAD-u.

Tarantino ulovio Džonu

2DrugaSlika4 Filmske vesti: Kraj se nazire na horizontu

Džona tvrdio pazar, ali Tarantino se nije dao tako lako

Džona Hil (Jonah Hill) je trenutno jedan od najtraženijih mladih, vrcavih, holivudskih glumaca. Za manje od decenije je snimio pozamašan broj filmova, koji su, očigledno, bili dovoljni da aktiviraju Tarantinove senzore (Quentin Tarantino). Još davnih dana je režiser želeo da mu da ulogu u svom novom filmu “Django Unchained”, no Džona je bio zauzet snimanjem filma “Na tajnom zadatku” (21 Jump Street), koji je, za divno čudo, odličan. Činjenica da ga Tarantino nije zaboravio i da mu je ovih dana ponovo ponudio da glumi u “Djangu” govori samo o tome koliko je Džona izvanredan. Tarantino ga je prepoznao, ulovio, a jadni Džona se povinovao i prihvatio da uđe u nezaboravni svet briljantnog umetnika.

Grom ponekad udari dva puta u isto mesto

Sećate li se klinke koja je slagala mamu i tatu, otišla u Pariz sa drugaricom koja je prihvatila poziv nepoznatog lika sa aerodroma na žurku? Onda su ih oteli, mučili, a razjareni otac u vidu Lajama Nisona (Liam Neeson) je trknuo do glavnog grada Francuske, pobio pola mafije i spasao je? E pa, otac glavnog mafijaša, niko drugi do Rade Šerbedžija, odlučuje se na osvetu. Osim što u trejleru možemo da vidimo pitoreskne prizore Istanbula, saznajemo i da se porodica ponovo okupila. Međutim, zli muslimani su ih pronašli, saterali u budžak, Nison je mirno pozvao ćerku i saopštio joj da će je još jednom oteti. Razlika je što su ovog puta oteli i njenu mamu. Očigledno je to nešto genetski. S obzirom na dramatičnu muziku, Lajama, koji se i dalje kreće kao da mu je 20 ljeta, brojne prazne čaure i jurnjave, film obećava da će biti dobra akcija. Premijera je zakazana za 5. oktobar u SAD-u.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice