Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Roki vs Kal Drogo

Pre nekoliko dana na internetu je osvanuo novi trejler za akciju “Bullet to the Head”. Mnogima su počele da nedostaju dobre akcije, odnosno bilo kakve akcije koje ne uključuju junake iz stripova, svetlucave vampire, paranormalne aktivnosti i ostalo. Najbolji način da se snimi jedna propisna akcija u kojoj vas ne interesuje priča, već vas zanima samo da li je količina testosterona blizu maksimuma jeste da dovučete eks Rokija/Ramba pred kamere. Film koji će premijerno biti prikazan februara 2013. godine prati priču plaćenog ubice i policajca koji udružuju snage protiv zajedničkog neprijatelja koji je ubio njihove partnere. Savršeno dovoljno za brojne eksplozije, ucene, tuče i duhovite doskočice pred samo ispaljivanje metka. Neprijatelja Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) će glumiti niko drugo do razbacani Kal Drogo iz “Igre prestola” (Game of Thrones) Džejson Mamoa (Jason Mamoa).

Osveta se servira hladna

“Osvetnici” (The Avengers) stoje ponosno na trećem mestu najplaćenijih filmova, ikada. Velika većina publike je bila više nego zadovoljna filmom, producenti su od sreće odleteli do gornje granice univerzuma i nazad, te odlučili da nam priušte nastavak filma. Sreći nema kraja! Nismo sigurni ko će sve da se nađe u filmu, ni koja je radnja, ali kao da je to najvažnije. Za sada možemo samo da precrtavamo dane do premijere koja će biti održana 1. maja 2015. godine. Tri godine su dug period, nadajmo se da će ih utrošiti na iživljavanje sa specijalnim efektima.

1PrvaSlika1 Filmske vesti: Povratak akcije

Za sada se tačno zna samo datum premijere

Možda je takmičenje u pitanju?

Kad se već Rambo vratio u formu, red je da i Terminator raznese koju zgradu. Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) je pristao da se ponovo poigra sa pištoljima, puškama i eksplozivom i da vrati u pelene mlađane glumce koji su mislili da su postali junaci akcionih filmova. Švarceneger će ovaj put glumiti šerifa koji će se boriti protiv razuzdane narko-kartele. Premijera je zakazana za januar 2013. godine, a sudeći po trejleru količina razbijenih kola, eksplozija, tuča, ranjavanja i pucnjave nas neće razočarati.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice