Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Filmske vesti: Povratak akcije

Filmske vesti: Povratak akcije

Roki vs Kal Drogo

Pre nekoliko dana na internetu je osvanuo novi trejler za akciju “Bullet to the Head”. Mnogima su počele da nedostaju dobre akcije, odnosno bilo kakve akcije koje ne uključuju junake iz stripova, svetlucave vampire, paranormalne aktivnosti i ostalo. Najbolji način da se snimi jedna propisna akcija u kojoj vas ne interesuje priča, već vas zanima samo da li je količina testosterona blizu maksimuma jeste da dovučete eks Rokija/Ramba pred kamere. Film koji će premijerno biti prikazan februara 2013. godine prati priču plaćenog ubice i policajca koji udružuju snage protiv zajedničkog neprijatelja koji je ubio njihove partnere. Savršeno dovoljno za brojne eksplozije, ucene, tuče i duhovite doskočice pred samo ispaljivanje metka. Neprijatelja Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) će glumiti niko drugo do razbacani Kal Drogo iz “Igre prestola” (Game of Thrones) Džejson Mamoa (Jason Mamoa).

Osveta se servira hladna

“Osvetnici” (The Avengers) stoje ponosno na trećem mestu najplaćenijih filmova, ikada. Velika većina publike je bila više nego zadovoljna filmom, producenti su od sreće odleteli do gornje granice univerzuma i nazad, te odlučili da nam priušte nastavak filma. Sreći nema kraja! Nismo sigurni ko će sve da se nađe u filmu, ni koja je radnja, ali kao da je to najvažnije. Za sada možemo samo da precrtavamo dane do premijere koja će biti održana 1. maja 2015. godine. Tri godine su dug period, nadajmo se da će ih utrošiti na iživljavanje sa specijalnim efektima.

1PrvaSlika1 Filmske vesti: Povratak akcije

Za sada se tačno zna samo datum premijere

Možda je takmičenje u pitanju?

Kad se već Rambo vratio u formu, red je da i Terminator raznese koju zgradu. Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) je pristao da se ponovo poigra sa pištoljima, puškama i eksplozivom i da vrati u pelene mlađane glumce koji su mislili da su postali junaci akcionih filmova. Švarceneger će ovaj put glumiti šerifa koji će se boriti protiv razuzdane narko-kartele. Premijera je zakazana za januar 2013. godine, a sudeći po trejleru količina razbijenih kola, eksplozija, tuča, ranjavanja i pucnjave nas neće razočarati.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice