Gosling iza kamere

1PrvaSlika Filmske vesti: Zamena uloga

Nadamo se da će ovo biti još jedna uspešna saradnja Hendriksove i Goslinga

Glumac Rajan Gosling (Ryan Gosling) odlučio je da neko vreme provede iza kamera. Mark Plat (Marc Platt) i Adam Sigel (Adam Siegel) su sa oduševljenjem prihvatili ulogu producenata i raduju se ponovnoj saradnji. Rajan je glavnu ulogu u svom režiserskom prvencu “How to Catch a Monster” poverio Kristini Hendriks (Christina Hendricks), sa kojom je imao prilike da sarađuje na filmu “Vozač” (Drive). U pitanju je fantazija noar. Radnja ove moderne bajke smeštena je u sanoliki pejzaž grada koji nestaje. Samohrana majka Bili biva uvučena u mračni, fantastični svet okružen smrću, dok njen sin otkriva misteriozni put koji vodi do podvodnog grada. Ne bi li spasili porodicu, bivaju primorani da se upuste u mračnu misteriju.

Jedan ši-cu, sedam psihopata!

Sećate se čoveka koji je zaslužan za snimanje jednog od najboljih filmova ikada snimljenih “U Brižu” (In Bruges)? Da, Martin MekDona (Martin McDonagh) je režirao napokon još jedan film pod nazivom “Sedam psihopata” (Seven Psychopaths). Sinopsis je vrlo jednostavan: scenarista pokušava da se probije. Njegov život se komplikuje kada njegovi uvrnuti prijatelji kidnapuju kuče vrste ši-cu. Kuče pripada jednom od gangstera. Glavne uloge su pripale Kolinu Farelu (Colin Farrell), Kristoferu Vokenu (Christopher Walken), Semu Rokvelu (Sam Rockwell) i Vudi Harelsonu (Woody Harrelson). Premijera je zakazana za 12. oktobar ove godine, u Americi.

Sveta Trojica 

2DrugaSlika Filmske vesti: Zamena uloga

DiKaprio, Hardi i Megvajer – imena obećavaju dobru priču

Tom Hardi (Tom Hardy) nije samo lepotan koji je nabacio 100 kilograma mišića za ulogu Bejna u Betmenu. On je i savesna filmska zvezda koja zna da poseduje moć ukazivanja ljudima na ozbiljne svetske probleme. Kako? Putem filma naravno. Hardi je okupio Leonarda DiKaprija (Leonardo DiCaprio) i Tobija Megvajera (Tobey Maguire) i uspeo da ih zainteresuje da zajedno produciraju najnoviji projekat koji se bavi trgovinom životinja. Priča, koju je on sam osmislio, bavila bi se kako ratom koji besni Afrikom, tako i modnim kućama Pariza u kojima završava koža životinja. Kako su njih trojica u izuzetno dobrim odnosima sa kućom Warner Bros, vrlo je verovatno da će uskoro biti zakazan početak snimanja ove drame.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Comments