Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Vreme je relativna stvar

Možda su neki od vas pre samo koju nedelju videli poslednji trejler koji je izbačen za animirani film “ParaNorman”? Pomislili ste da je to to? E pa, nije! Pre nekoliko dana izbacili su treći trejler. Nismo sigurni zašto su se toliko razgoropadili, pa izbacuju nove trejlere svake druge nedelje. Jedina dobra stvar jeste da su nas uverili da će film biti zaista dobar. Svaki put su koristili različite sekvence, i gotovo svaka je bila odlična. Animirani omaž horor filmovima iz ere osamdesetih obećava. Zaplet je kratak i jasan: neshvaćeni dečak koji može da priča sa mrtvima okuplja zombije, duhove, ali i svoje prijatelje i ostale stanovnike svog grada, kako bi zajedničkim snagama uništili prokletstvo staro vekovima. Američka premijera zakazana je za 17. avgust.

Literarni zombi

Prva slika11 Filmske vesti: Zombiji napadaju Rim

Vasikovskoj su se osladile raskošne haljine i kočije

Filmadžije se spremaju da se bace na još jednu ekranizaciju književnog dela. Pa dobro, kako je moguće da im nije dovoljno što su prošle godine uništili “Džejn Ejr” i “Prohujalo sa vihorom”? Ovaj put obećavaju da će biti dobri. Sad će da se igraju sa “Madam Bovari”. U filmu će se naći Mia Vasikovska (Mia Wasikowska) – izgleda da joj se svidelo da glumi likove iz minulih epoha. Iako je mlada glumica izvanredna, malo strahujemo zbog režisera. U pitanju je Sofi Bart (Sophie Barthes), koja je režirala film “Hladne duše” (Cold Souls) sa Polom Đamatijem (Paul Giamatti) u glavnoj ulozi. Polu se očigledno svidela ova saradnja iako mnogima od nas nije, pa će se i on najverovatnije naći u najnovijoj ekranizaciji Floberovog romana.

Sve redovniji gosti velikih ekrana

Neke mlade glumce jedva čekamo da prestanemo da viđamo, konkretno mislim na Kristen Stjuart (Kristen Stewart). S druge strane, ove ostale ne možemo da dočekamo da vidimo, pa još kada ih vidimo uparene, sreći nema kraja. Osvanuo je trejler za film “People Like Us”, čija je američka premijera zakazana za 29. jun ove godine. U filmu će se pored drage Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer) naći rame uz rame mladi Kris Pajn (Chris Pine) i Elizabet Benks (Elizabeth Banks). Radnja filma jasna je iz samog trejlera. Kris i Elizabet za divno čudo neće završiti u vezi, naprotiv, našli su se u ulogama brata i sestre koji se ne poznaju. Naime, zadatak Krisovog lika jeste da preda očevu zaostavštinu sestri koju nikada nije upoznao. U pitanju je ubistveni žanr drama/komedija.

Alen u Rimu

Druga slika10 Filmske vesti: Zombiji napadaju Rim

Sekvence i fotografije obećavaju da će film opravdati pare za bioskopsku kartu

Radujemo se još jednom filmu divnog Vudija Alena (Woody Allen). Prošli put vodio nas je u obilazak Pariza, sada nas vodi u prelepi Rim. On će imati i ulogu u filmu, a okupio je sjajnu glumačku ekipu koju čine Alek Boldvin (Alec Baldwin), Roberto Beninji (Roberto Benigni), Penelope Kruz (Penélope Cruz), Džudi Dejvis (Judy Davis), Džesi Ajzenberg (Jesse Eisenberg), Greta Gervig (Greta Gerwig) i Elen Pejdž (Ellen Page). U Rimu se okuplja izvestan broj ljudi, neki su Italijani, neki stranci posetioci, a neki i žitelji samog Rima. Oni na alenovski način ulaze u razne avanture i romanse. Film “To Rome with Love” snimljen je i čeka svoju premijeru u Italiji, zakazanu za 20. april.


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice