U nameri da u užurbanom tempu svakodnevice podstakne na češće zajedničke trenutke sa porodicom i prijateljima uz gledanje omiljenog filma i uživanje u ukusu toplih kiflica pripremljenih u porodičnoj atmosferi, lider u industriji pekarstva, kompanija Lesaffre, predstavila je novo redizajnirano pakovanje poznatog Alfa kvasca. Lansiranje Alfa kvasca održano je uz projekciju filma “Dekica pušten s lanca“, a pored partnera, saradnika, predstavnika medija i on line zajednice, promociji su prisustvovali i poznati među kojima i Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Danijela i Stefan Buzurović.

Ana Stajdohar Filmski hitovi uz tople kiflice Milena Obradovic marketing menadzer kompanije Lesaffre Filmski hitovi uz tople kiflice

“U godini kada obeležavamo dve decenije poslovanja u Srbiji, naš poznati Alfa kvasac „obukli“ smo u novu redizajniranu ambalažu. Na ovaj korak smo se odlučili jer smo hteli da modernizujemo izgled Alfa kvasca u skladu sa novim trendovima, ali u isto vreme da zadržimo poznato ime proizvoda i prepoznatljivu plavu boju“, izjavila je Milena Obradović, marketing menadžer kompanije Lesaffre povodom lansiranja nove ambalaže Alfa kvasca.

Promocija Alfa kvasca Filmski hitovi uz tople kiflice

Svi prisutni imali su nesvakidašnju priliku da uživaju u projekciji filma uz tople kiflice pripremljene specijalno za ovu priliku, a tokom večeri, kompanija Lesaffre obradovala je najbolje koji su učestvovali u Fejbuk aplikaciji „Volim da mesim jer…“.

Comments