Kim Kardashian je definitivno jedna od najpoznatijih osoba na svetu, a putem svog rijaliti programa i društvenih mreža otkrila je veliki broj detalja iz svog života. Žene širom sveta zavide joj na njenoj figuri, ali Kim tvrdi da tu nema plastičnih operacija, već da je sve produkt njenog svakodnevnog posvećenog treniranja više od 10 godina. Ukoliko želite da se inspirišete, motivišete ili vam je potreban podstrek da se konačno posvetite redovnom treniranju, saznajte sve o njenoj fitnes rutini i malim tajnama kojima već godinama održava svoju besprekornu liniju.

Trenirajte 6 dana u nedelji

Kim će apsolutno uvek naći vreme za trening, a čak 6 dana nedeljno se budi u 5 ujutru kako bi odradila svoj dvosatni trening pre nego što dođe vreme za buđenje dece i porodični doručak. Sa svojim personalnim trenerom kreira jasno definisane planove treninga za svaki dan, kako niti jedan deo tela ne bi ostao zanemaren. Najviše pažnje poklanja planiranju treninga za noge i zadnjicu koji je pre nekoliko godina postao viralan, a brojni fitness instruktori su ga prokomentarisali kao jedan od onih treninga nakon kojih ne možete ni da hodate ni da sedite.

Dižite tegove

S obzirom na to da nije veliki ljubitelj kardio treninga, čak 85% njenog treninga čine dizanje tegova i vežbe snage. Kardio vežbe uključuje u svoj trening samo kako bi se potrudila da održi postojeću liniju, a i sama kaže da joj je najgori period treninga onaj nakon praznika, kada mora da se posveti trčanju kako bi potrošila kalorije koje je unela tokom novogodišnjih veselja.

Comments