Uvek nađite način

Tokom perioda karantina i dalje je trenirala po svom regularnom režimu, iako nije mogla da se viđa sa svojim personalnim trenerom i bila je primorana da na sebe preuzme niz obaveza koje su do tada završavali njeni asistenti. Ako nemate vremena za teretanu ili grupne treninge, izaberite neki od treinga dostupnih na internetu i počnite redovno da trenirate od kuće. Neće vam biti potrebno ništa više od obične strunjače i nekoliko malih tegova, a moći ćete da trenirate kada god vama odgovara.

Budite dosledni

Kimin trener, Melissa Alcantara otkrila je da je zvezda veoma odgovorna te da nikada ne otkazuje treninge niti kasni na njih, iako trenira isključivo rano ujutru, pre svih obaveza. Kada jednom počnete da trenirate, to će postati sastavni deo vašeg života i u svakom trenutku ćete se potruditi da nađete vreme za trening, makar to bilo u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima.

Znajte kada je vreme za pauzu

Svakih 6 meseci Kim pauzira sa intenzivnim treninzima koji uključuju tegove, i okreće se laganijem i opuštenijem tempu kako bi privremeno odmorila svoje telo. Ukoliko osetite da ste premoreni ili da vaše telo više ne reaguje na trening, dajte sebi nekoliko nedelja odmora, a zatim se vratite svom uobičajenom tempu.

Zapišite svoje fitness ciljeve

Želite da napredujete ali želite i previše drugih stvari istovremeno i na kraju ne ispunite baš ništa od toga? Kim svoje fitness ciljeve zapisuje i daje sebi nekoliko meseci da se fokusira isključivo na njih. Na ovaj način poboljšava svoje sposobnosti i snagu, a kada u glavi imate listu stvari koje treba da uradite, uvek ćete biti fokusirani na cilj.

Naslovna fotografija: instagram.com/kimkardashian

Aleksandra Aničić

Comments