Odgovor na ovo pitanje nam je dala Ivana Zarić, poznato TV lice.

“Verujem da se i vi pridržavate saveta koje ste tokom odrastanja dobijali od svojih majki i baka, kako da najbolje uklonite tvrdokorne fleke na odeći vaše dece. Meni je, a verujem i svakoj ženi i majci, od izuzetne važnosti da pružim najbolje svojoj porodici. Svima nam je dobro poznato koliko su deca vešta u flekanju odeće, kao i koliko vremena nekad posvećujemo odstranjivanju tragova na njihovoj odeći nakon svakodnevnih aktivnosti i igranja u parku, vrtiću ili prilikom užine.

Persil digital PR 2 Kako skinuti fleke od čokolade sa odeće?

Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvodaza pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu. Uz pomoć Persil Cold Zyme,deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki. Uz pomoć nemačke tehnologije, Persil Cold Zyme pruža savršenu čistoću, blistavo beo veš i omogućava uklanjanje čak i najupornijih fleka pri veoma niskim temperaturama.

 

Persil digital PR 11 Kako skinuti fleke od čokolade sa odeće?

Sada sam bezbrižna i sigurna da je moja odeća i odeća moje porodice čista nakon svakog pranja.”

Ivana Zarić

Probajte i vi Persil premium deterdžent, jer je  visoko efikasan u skidanju fleka na svim temperaturama od 20 stepeni do 90 stepeni.