Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Festival advertajzinga na FON-u, u organizaciji FON-ovog Centra za razvoj karijere, ove godine je premašio sva očekivanja skupivši na noći reklama više od 250 različitih ljudi sa jednim istim ciljem – da deci iz Centra za usvajanje dece “Dom Moša Pijade” vrate osmeh na lice.

91 FONKlame premašile sva očekivanja

64 FONKlame premašile sva očekivanja

83 FONKlame premašile sva očekivanja

Na večeri reklama su prikazane najuspešnije reklame sa  Noći reklamoždera, ovogodišnjeg Superbowl-a, kao i reklame kompanija sponzora projekta i najbolje reklame iz 2010. godine.

Cena ulaznice bila je 150 dinara i sav novac od prodatih ulaznica otišao je deci iz doma. Takođe, gosti su bili prijatno iznenađeni i pokazali su veliko interesovanje za kupovinu zanimljivih slika, crteža, kolaža i malih umetničkih dela napravljenih kreativnim ručicama ove dece.

131 FONKlame premašile sva očekivanja 141 FONKlame premašile sva očekivanja 151 FONKlame premašile sva očekivanja

Sponzori noći reklama Klas, Doncafe, Coca-Cola i Frikom obezbedili su peciva, sendviče, kafe, sokove i sladolede, kako bi užitak bio potpun. Prve redove su popunili mališani iz doma koji su se zajedno sa nama slatko nasmejali reklamama.

18 FONKlame premašile sva očekivanja

Poseban utisak ostavile su reklame za Doritos, Nike, Mercedes i nekoliko domaćih reklama koje su svima navukle osmeh na lice. To su bile reklame za Cipiripi, Žele Zeku i Čiča Glišu.

123 FONKlame premašile sva očekivanja 114 FONKlame premašile sva očekivanja

Wannabe Magazine se sa zadovoljstvom odazvao ovoj humanitarnoj akciji i za sve vas koji niste bili tamo spremili smo nekoliko najboljih reklama.Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Piše pesme, priče i svoj neobični blog. Oseća potrebu da uvek bude u toku sa najnovijim informacijama iz sveta – kako bitnim, tako i nebitnim. Živi za putovanja, druženje, modu, umetnost i ukusnu hranu. Omiljeni citat: “Per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Fotograf Nemanja Obradovićhttp://www.flickr.com/photos/nemanja_obradovic/

Editors choice