Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Predstavljamo vam Forerunner 15, novi sat za trčanje sa GPS-om i monitorom pulsa. Ovaj sat je naslednik sata Forerunner 10 i u odnosu na njega ima dodatne napredne funkcije koje se prvi put javljaju kao opcija kod sportskih satova.

Trčite sa zadovoljstvom

Forerunner 15 snima važne statističke podatke trčanja kao što su: vreme, udaljenost, tempo, puls i potrošene kalorije. Kada se upari sa trakom za puls, snima puls i zone pulsa kako biste znali kada ste dostigli ciljne vrednosti. Treniranje uz puls omogućuje i praćenje kada treba usporiti, a kada možete pojačati tempo.

fr15 Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavati

Pratite aktivnost između trčanja

Želite li pratiti aktivnost u toku dana kada ne vežbate? Sada to možete bez nošenja zasebnog uređaja za praćenje aktivnosti. Forerunner 15 broji korake i kalorije koje ste potrošili tokom celog dana. Kada prenesete podatke na Garmin Connect, možete pratiti napredak prema ciljevima vežbanja i ukupne trendove u vežbanju. Forerunner 15 vas podseća kada je vreme da se pokrenete ako ste sedeli više od jednog sata. Kada primetite upozorenje za kretanje, jednostavno hodajte nekoliko minuta kako bi se indikator neaktivnosti isključio.

Trenirajte u zatvorenom ili na otvorenom

Za trčanje na otvorenom Forerunner 15 koristi GPS kako bi tačno zabeležio vreme, tempo i udaljenost. Kako biste zabeležili udaljenost i tempo na pokretnoj traci ili stazi u zatvorenom, jednostavno uparite Forerunner 15 sa dodatnim foot pod nožnim senzorom (kupuje se odvojeno) koji se pričvršćuje na pertle obuće.

Nosite ga svakodnevno ceo dan

Ne morate se brinuti o punjenju Forerunner sata svake noći. Punjiva baterija trajaće i do pet nedelja kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, odnosno osam sati uz primenu GPS-a za trčanje na otvorenom. Forerunner 15 ima oznaku vodootpornosti 5 ATM (50 metara), pa se može koristiti i tokom plivanja.

ad 01 Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavati

Povežite se

Uz jednostavno povezivanje sa računarima Mac® ili PC aktivnosti možete prenositi na besplatnu online zajednicu za fitness Garmin Connect. Tamo možete videti svoje trčanje na karti, dobiti više detalja o pojedinom kilometru, videti dnevni izveštaj aktivnosti i deliti podatke sa prijateljima. Možete se pridružiti i online takmičenjima i osvojiti virtuelne medalje koje će vam pružiti dodatnu motivaciju.

Sat postoji u više kombinacija boja za muškarce i žene:

Muške verzije – veći sat:
– plavo-crna
– crveno-crna

mg 05 lg Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavatimg 07 lg Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavati

Ženske verzije – manji sat:
– tirkizno-bela
– ljubičasto-bela
– crno-zelena

mg 03 lg Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavatimg 01 lg Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavatimg 04 lg Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavatimg 06 lg Forerunner 15: Sat za trčanje koji ćete obožavati

Za više informacija o  Forerunner 15 satu za trčanje možete posetiti zvanične portale Garmin Srbije Infoteam-a, a možete ih naručiti na online shopu Navi Shop.

Facebook stranica Garmin Srbije je na ovom linku.

Editors choice