Izgleda da Srbija dobija novi festival koji ima potencijala da postane lokalni pečat i internacionalni brend naše zemlje, koji je kreiran po uzoru najeminentnije festivale kao što su Ozora, Samsara, Boom..

Devojke, da li ste ispratile fazon oblačenja na tim festivalima? Organizacija poziva sve devojke da svojim prisustvom ulepšaju festival i zajedno pokažemo svetu da Srbija ima najlepše devojke.

Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 2 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 5 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako

Festival se održava ovog vikenda 18. i 19. juna u srpskoj šumi, u selu Paštrić, nedaleko od Mionice 25 km od Valjeva.

Netaknuta priroda, kampovanje pored reke, pećina na dohvat ruke, fascinantne istorijske, kulturne i prirodne znamenitosti kao što su rodna kuća Živojina Mišića, muzej kamena, manastir Petra i Pavla, Ribnička pećina, reka Ribnica, Kumova česma i mnoštvo drugih.

Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 7 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 8 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako

U okviru festivala nastupiće preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Takođe, moći ćete da uživate u umetničkim sadržajima kao što su egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije,izložbe, radionice i body painting, u kulturnom sadržaju kao što je predavanje TECHNOKRATIA-e o nastanku psy-trance scene u Srbiji, u relaks sadržaju kao što je Shiatsu masaža, Yumeio terapija, kupanje u reci Ribnici, kampovanje, odmaranje u Banji Vrujici itd.

Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 71 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 9 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako

Pored toga festival nudi sjajan turistički program kao što noćenje u seoskim domaćinstvima, poseta raznim kulturnin i istorijskim znamenitostima o kojima više možete saznati na www.mionica.rs

Verovali ili ne, postoji čak i organizovan dečiji program koji nudi deci upoznavanje sa načinom života u seoskoj sredin, boravak u prirodi i čistom vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, pravljenje herbarijuma. – snalaženje u prirodi i takmičarske igre, druženje sa domaćim životinjama, kreativne radionice (heklanje, vez, briga o domaćim životinjama, ubiranje biljnih podova, bojenje na platnu bojama od biljaka, oslikavanje kamena), domaću ishranu kao što su uštipci,kačamak,proja, gibanica, domaći hleb, sir, kajmak, mleko, sarma od vinove loze, čorba od zelja, prirodni domaći sokovi i sl.

Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako 10 Forest Fest poziva devojke da se obuku BAŠ ovako

Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu. Sve što treba da ponesete je svoj šator! Za zainteresovane roditelje obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

Karte su do 17. juna 1400 dinara, a na samom ulazu cena karte je 1600 dinara. Takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima. Za sve informacije posetite OVAJ LINK.

Comments