Nemačke kompanije Lufthansa, Goethe-Institut Beograd i Turistička organizacija Nemačke (DZT) su se ove jeseni udružile u sjajnom projektu koji podstiče sve kreativce, bilo da su u pitanju amateri ili profesionalci, da se prihvate svojih fotoaparata i krenu na put istraživanja Srbije. Naime, radi se o foto konkursu sa interesantnom temom: Nemačka u tvojim očima na koji možete da šaljete svoje fotografije snimljene u Srbiji koje su inspirisane Nemačkom. Fotografišite predele, ljude, ambijente ili arthitekturu Srbije koja vas najviše podseća na Nemačku, postujte fotografije na zvaničnu internet stranicu Goethe-Instituta Beograd i osvojite vredne nagrade! Fotografije treba da budu kvadratnog oblika, u rezoluciji ne manjoj od 300dpi. Vaše fotografije će biti automatski učitane i na facebook stranici Goethe-Instituta Beograd, gde će biti dostupne za lajkovanje.

Tri fotografa koji osvoje najveći broj lajkova na facebook stranici Goethe-Instituta Beograd biće nagrađeni vrednim nagradama koje obezbeđuju Lufthansa, GoetheInstitut Beograd i Turistička organizacija Nemačke. Uz to će 30 fotografija sa najviše lajkova biti predstavljene na izložbi u Galeriji Menjacnica Goethe-Instituta Beograd u periodu od 23. do 30. septembra.

Foto konkurs Nemačka u tvojim očima Foto konkurs: Nemačka u tvojim očima

PRVA NAGRADA: 2 Lufthansa avionske povratne karte za Minhen + 2 noćenja u hotelu (sponzorisana od strane Turističke organizacije Nemačke)

DRUGA NAGRADA: Kurs nemačkog jezika u Goethe-Institutu Beograd

TREĆA NAGRADA: Lufthansa kofer

Konkurs je otvoren od od 01. do 15. septembra 2016.

Sve informacije u vezi sa pravilima konkursa biće dostupne na zvaničnoj internet stranici Goethe-Instituta Beograd na dan početka konkursa (od 01. septembra 2016).

Srećno!

Comments