Manekeni i menadžment vodeće srpske modne agencije u proteklim nedeljama nisu samo vredno radili na reklamnim kampanjama i revijama, već su koristili vreme da se u pauzama od poslovnih obaveza druže sa svojim poznanicima iz svetskog džet-seta, među kojima su slavni Đorđo Armani (Giorgio Armani) i Roberto Kavali (Roberto Cavalli).

Miljan Marinović, koji je već dugi niz godina član agencije, učestvovao je nedavno u modnom spektaklu One Night Only Roma koji je priredio Đorđo Armani u čast otvaranja svog trospratnog butika u Rimu. Tom prilikom je Miljan razmenio utiske sa legendarnim modnim dizajnerom o tome kako je biti deo jednog ovako značajnog modnog događaja, kao i o svojim predstojećim planovima u manekenskoj karijeri. Bilo je tu i priče o Srbiji i konstatacija da sa našeg područja dolazi zaista veliki broj manekena koji su kotirani u samom svetskom vrhu.

Marko Nikolić, kasting direktor Fox Fashion Agency, boraveći u Crnoj Gori proveo je nezaboravno veče u društvu svojih prijatelja i Roberta Kavalija. Čuveni modni mag je organizovao modnu reviju u Budvi i pri tome istakao da je veliki broj manekena iz Fox agencije učestvovao u njegovim revijama u Milanu.

Frontmen popularnog muzičkog sastava Hurts Teo Hačkraft (Theo Hutchcraft) susreo se sa manekenom Nemanjom Maksićem na nedavno održanoj Nedelji mode u Milanu, na kojoj je bio specijalan gost. S ozbirom da su istog muzičkog ukusa, srpski maneken i britanski muzičar su iskoristili priliku da jedan drugom preporuče nove singlove koji su se pojavili na tržištu.

Aleksandra Zrilic na naslovnoj strani tajlandskog Elle a FOX u društvu svetskog džet seta

Aleksandra Zrilić na naslovnoj strani tajlandskog “Elle”-a

Alfred Kovac Vivienne Westwood FOX u društvu svetskog džet seta

Alfred Kovač - Vivienne Westwood

Detalj sa revije Roberta Kavalija u Budvi FOX u društvu svetskog džet seta

Detalj sa revije Roberta Kavalija u Budvi

Na upravo završenoj milanskoj i pariskoj nedelji muške mode manekeni agencije Fox su učestvovali na brojnim revijama čuvenih svetskih modnih kuća, među kojima izdvajamo: Emporio Armani, Bottega Veneta, Valentino, Viviene Westwood i mnoge druge. Devojke su beležile uspehe u novim reklamnim kampanjama za jesen/zimu 2013/14, kao što je Iceberg i na naslovnim stranama grčkog izdanja magazina “Vogue”, zatim tajlandskog “Elle”-a i u editorijalima britanskog “Harper’s Bazaar”-a.

 

Comments