Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Manekeni i menadžment vodeće srpske modne agencije u proteklim nedeljama nisu samo vredno radili na reklamnim kampanjama i revijama, već su koristili vreme da se u pauzama od poslovnih obaveza druže sa svojim poznanicima iz svetskog džet-seta, među kojima su slavni Đorđo Armani (Giorgio Armani) i Roberto Kavali (Roberto Cavalli).

Miljan Marinović, koji je već dugi niz godina član agencije, učestvovao je nedavno u modnom spektaklu One Night Only Roma koji je priredio Đorđo Armani u čast otvaranja svog trospratnog butika u Rimu. Tom prilikom je Miljan razmenio utiske sa legendarnim modnim dizajnerom o tome kako je biti deo jednog ovako značajnog modnog događaja, kao i o svojim predstojećim planovima u manekenskoj karijeri. Bilo je tu i priče o Srbiji i konstatacija da sa našeg područja dolazi zaista veliki broj manekena koji su kotirani u samom svetskom vrhu.

Marko Nikolić, kasting direktor Fox Fashion Agency, boraveći u Crnoj Gori proveo je nezaboravno veče u društvu svojih prijatelja i Roberta Kavalija. Čuveni modni mag je organizovao modnu reviju u Budvi i pri tome istakao da je veliki broj manekena iz Fox agencije učestvovao u njegovim revijama u Milanu.

Frontmen popularnog muzičkog sastava Hurts Teo Hačkraft (Theo Hutchcraft) susreo se sa manekenom Nemanjom Maksićem na nedavno održanoj Nedelji mode u Milanu, na kojoj je bio specijalan gost. S ozbirom da su istog muzičkog ukusa, srpski maneken i britanski muzičar su iskoristili priliku da jedan drugom preporuče nove singlove koji su se pojavili na tržištu.

Aleksandra Zrilic na naslovnoj strani tajlandskog Elle a FOX u društvu svetskog džet seta

Aleksandra Zrilić na naslovnoj strani tajlandskog “Elle”-a

Alfred Kovac Vivienne Westwood FOX u društvu svetskog džet seta

Alfred Kovač - Vivienne Westwood

Detalj sa revije Roberta Kavalija u Budvi FOX u društvu svetskog džet seta

Detalj sa revije Roberta Kavalija u Budvi

Na upravo završenoj milanskoj i pariskoj nedelji muške mode manekeni agencije Fox su učestvovali na brojnim revijama čuvenih svetskih modnih kuća, među kojima izdvajamo: Emporio Armani, Bottega Veneta, Valentino, Viviene Westwood i mnoge druge. Devojke su beležile uspehe u novim reklamnim kampanjama za jesen/zimu 2013/14, kao što je Iceberg i na naslovnim stranama grčkog izdanja magazina “Vogue”, zatim tajlandskog “Elle”-a i u editorijalima britanskog “Harper’s Bazaar”-a.

 

Editors choice