Kada smo prvi put videle fotografije Ivana Papića, našeg frajera nedelje, znale smo da ovog predivnog momka moramo da vam predstavimo u okviru ove rubrike. Zašto? Pre svega, zato što je nestvarno lep i zgodan, ali i zato što je uspešan sportista i maneken koji će definitivno osvojiti vaša srca.

ivan papic 1 Frajer nedelje: Ivan Papić

Rođen je 15. marta 1986. godine u Beogradu i sportom se bavi od malena. Do sada se oprobao u skijanju, plivanju, gimnastici, tenisu, a čak je sa RK “Crvena zvezda” osvojio bronzanu medalju u kadetskoj ligi Srbije. Međutim, sa 19 godina odlučuje da počne da se bavi veslanjem, koje i dan danas trenira. Zanimljiv je još i podatak da je Ivan završio srednju Zubotehničku školu sa odličnim uspehom, ali i da je bio prvi na rang listi prilikom upisa na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

ivan papic 4 Frajer nedelje: Ivan Papić

Međutim, Ivan se ne zaustavlja, pa pored veslanja drži kondicione treninge tenisera, a radi i kao personalni trener. Ljubitelj je ekstremnih sportova i pravi zavisnik od adrenalina, a uz to se bavi manekenstvom i jedan je od manekena Modne agencije “Fox”.

ivan papic 5 Frajer nedelje: Ivan Papić
Comments