Rođen je 17. novembra 1978. godine (da, Škorpija je u horoskopu!) i, iako je već glumio u nekim BBC-jevim i serijama američke produkcije, neverovatnu popularnost stekao je upravo ulogom Lucifera u istoimenoj seriji. Njegov sarkazam u seriji, samo njemu svojstven humor, odnos sa inspektorkom Kloi i njegovom pratiljom iz pakla, Mejz, očarali su milione pratilaca ove serije širom sveta.

 

Gotovo da nema ženske osobe koja nije plakala od smeha zbog njegovog nastupa ili poželela da upravo jednog ovakvog muškarca iskusi u svom životu. Da, Lucifer je potpuno neodoljiv, a kada malo više surfujete internetom i pogledate intervjue sa Tomom Elisom, shvatite da nije stvar samo u glumi, da je i on takav. Beskrajno je duhovit i zabavan, a najbolje od svega, aktivan na Instagramu, na kom ima više od 214 hiljada pratilaca.

Međutim, za razliku od Lucifera, koji je po prirodi ženskaroš, Tom Elis je u srećnoj vezi sa Mopi Openhajmer. Da, znamo da smo vam ovom informacijom slomile srce, ali to biste i onako saznale samo da ste zavirile u njegov Instagram profil… Dobro, znamo da ste to već uradile! Pre nje je osam godina bio u vezi sa glumicom Tamzin Autvajt, sa kojom ima dvoje dece.

Comments