Britanska ikona stila predstavljena je u najnovijoj FRAY I.D kolekciji. Kako je mnogima upravo ona inspiracija, uradila je editorijal koji je baš to, put do savršenog autfita. Ona nosi komade koji odušu elegancijom, a u stvari su jako romantični i drugačiji, uostalom kao i  slike. I sama kaže da je ponela ove modele jer joj se dopadaju i opisuju je. Imaju malo francuske note u sebi. To su klasični krojevi, spoj košulja, sakoa, suknji. Jako interesantne krpice koje naizgled deluju jednostavno, a jako su ekscentrične. Savršeni spoj materijala i tkanina.

Aleksa Čang (Alexa Chung) je podelila sa nama par trikova, a na vama je da ih iskoristite. Pristalica je igranja i eksperimentisanja kada su cipele i torbe u pitanju. Ima jako čudne torbe i prepoznatljiva je po njima. Rado nosi običan džemper i džins, ali zato svoj autfit začini čizmama koje odskaču. Nakit predstavlja ono što je romantično i poslastica je u odevanju. Čest je u njenim kombinacijama. Kaputi su joj uvek izbor, a baš njih je ponela i na ovom slikanju.

Slika 183 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Toliko romantično da nije moglo bez cveća

Slika 263 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Duh prošlosti se vraća sa prljavobelom bojom

Slika 348 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Ležerno i komforno

Slika 439 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Crno sa cvećem je savršen spoj

Slika 535 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Kaputi za malo formalniji izgled

Slika 626 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Jednostavno, a privlači pažnju

Slika 724 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

Okreni se, moda je svuda oko tebe

Slika 817 Fray I.D: Cvetno i lepršavo i s jeseni

A kada padne noć


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments