Bečka kompanija FREYWILLE vam sa ponosom predstavlja elegantni, večni klasik iz kolekcije satova CHARMS WATCH – PRINCESS VICTORIA. Ovaj umetnički komad prate privesci ukrašeni emajlom u tri različita oblika: Victoria’s bag charm, Victoria’s heart charm i Victoria’s flower charm.

U ljudskoj prirodi je želja da vreme stane i da čovek intenzivno uživa u posebnim trenucima u životu. I upravo, Victoria’s charms su ti bitni detalji na nakitu koji smeštaju vreme u svoje male, pažljivo izrađene forme koje slave i prizivaju najlepše, posebne i nezaboravne trenutke.

Oblik samog sata je inspirisan oblikom brave. Brave i ključevi su drevni, misteriozni simboli i zbog njihovog fascinantnog značenja su obožavani kao nakit. Brava ili ključ koji se nose kao komad nakita otvaraju srca voljenih. Ukoliko poistovetimo Victoria’s charms sa ključevima i veličanstveni sat sa bravom, možemo zaključiti da vlasnica ovog umetničkog komada ima tajnu koju želi da podeli samo sa odabranima. Zveckajući magičnim ključevima ona šalje poziv da sa onim koji čuje zveckanje podeli svoju tajnu.

Charm Watch Gold JOY1 3 FREYWILLE: Charms Watch Princess Victoria

Dozvolite da vam umetničko remek delo kuće FREYWILLE krasi ruku inajavi predstojeće radosti i lepote života

Charms su zapravo bili u prvobitnoj formi bile amajlije koje odbijaju zle sile, pravljeni od školjki, kostiju i gline. Takođe su bili simboli vere i sreće za ljude koji su ih nosili u drevnom Egiptu. Kraljica Viktorija, kao epinom kolekcije Charms Watch ”Princess Victoria”, nosila je ogrlice sa Charm amajlijama i izazvala pravi ”Charm boom” među evropskom aristokratijom.

Pogled na CHARMS WATCH nije samo puko proveravanje vremena. Dama koja nosi ovaj sat sa svakim pogledom na njega gleda u budućnost, u dolazeće važne momente u životu.

Posetite Freywille i naš Fashion Vodič!

Comments