Poznata džez pevačica Lena Kovačević, zaštitno lice austrijskog luksuznog brenda FREYWILLE, u toploj i intimnoj atmosferi Private Room & Lounge-a Focaccia, u hotelu Hyatt, 7. oktobra, održala je promociju svog drugog albuma pod nazivom “San”.

Pažljivo odabrane ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i medija imale su tu privilegiju da uživo čuju nekoliko pesama sa Leninog novog albuma i uživaju u prizoru novog spota ”Osećam”, koji je pevačica snimila u saradnji sa kompanijom FREYWILLE. Nastup ove prelepe dame pratio je jedinstveni luksuzni FREYWILLE nakit, koji je pomogao u  isijavanju i dočaravanju svih raskoši jednog pravog umetničkog sna, lepote, harmonije i talenta.

nr 4 Freywille i Lena Kovačević: Sva raskoš umetničkog sna

Lena je zaštitno lice austrijskog luksuznog brenda

nr 25 Freywille i Lena Kovačević: Sva raskoš umetničkog sna

Nastup ove prelepe dame pratio je jedinstveni luksuzni Freywille nakit

FREYWILLE kreira umetnički nakit od dragocenog emajla i luksuzni aksesoar. Svaka kolekcija zasnovana je na idejama evropske i humanističke filozofije koja gaji suštinske vrednosti i emocije. FREYWILLE trenutno posluje u preko 100 butika širom sveta, u kojima radi više od 550 zaposlenih, koji konstantno šire FREYWILLE duh u 35 zemalja na četiri kontinenta.

Posetite Freywille i naš Fashion Vodič!

Comments