Super trendi frizure poznatih ličnosti o kojima ćemo danas diskutovati, definitivno su nešto što možete podeliti sa svojim dragim, ili u slučaju da ste i sami predstavnik jačeg pola – nešto što vredi istražiti. Bez obzira da li je reč o očevima, muževima, momcima ili najboljim prijateljima, sigurno ćete naći više od jedne ideje koju biste predložili svom muškarcu kada se sledeći put odluči na veću ili manju promenu izgleda. Osim što izgledaju mega kul na zvezdama, ove frizure mogu pomoći muškarcima u borbi sa problemima sa kojima se suočavaju, kao što je tanka, nemirna kosa ili možda sede. Stoga, pogledajte naše savete, izaberite omiljeni i prosledite ga dalje.

Mladalački i kratko, kao Džordž Kluni 

Gospodin Kluni (George Clooney) definitivno zna kada je vreme da malo začini stvari! A njegova nova, dosta kraća, a ipak jednako elegantna frizura, jedan je od najsavršenijih stilova slavnih ličnosti na koju biste mogle da nagovorite svoju jaču polovinu, ukoliko primetite da vaš dragi ima naviku da izjutra broji sede ili možda ozbiljno razmatra farbanje kose! Kratko šišana sa strane i odzada, ovakva frizura će akcenat staviti na za nijansu duži (i obično manje sed) prednji deo, postižući iste očaravajuće rezultate, dostojne crvenog tepiha.

slika 1 George Clooney Frizure koje furaju holivudski frajeri

Kluni zna tajnu mladalačkog izgleda

Kratki fazon Rajana Goslinga 

Nema sumnje da će naš omiljeni srcelomac nastaviti da bude jedan od najzgodnijih muškaraca današnjice, bez obzira koju frizuru odluči da nosi, ali sigurno ćete se složiti da mu kraća kosa najbolje stoji! Kratko podšišano sa strane i više volumena napred sa kojim može kreativno da se igra, zaista su najbolji izbor za njegovu kosu, a izgledaće podjednako savršeno i na vašem muškarcu!

slika 2 Ryan Gosling Frizure koje furaju holivudski frajeri

Rajan često menja frizure i nepogrešivo zna šta da istakne

Umetnička razbarušenost Roberta Patinsona 

Kada su u pitanju totalno trendi frizure za muškarce – evo nečega što će vaš dragi naći interesantnim! Ovaj izgled je savršen za momke koji ne smatraju da ih upotreba proizvoda za oblikovanje kose vodi u opasnu “žensku” teritoriju, i koji nisu spremni da se odreknu dužine i uvojaka, a imaju ličnost koja će da zaokruži čitav taj fazon. Malo je muškaraca koji mogu da iznesu ovaj stil na način na koji to Patinson (Robert Pattinson) radi, ali ukoliko poznajete takve, definitivno bi trebalo da podelite ovaj tekst sa njima.

slika 3 Robert Pattinson Frizure koje furaju holivudski frajeri

Robert sa “tek-sam-ustao-iz-kreveta” frizurom

Preppy izgled Čaka Basa 

Savršeno muževan i tako stajliš – čak i ako niste fan Eda Vestvika (Ed Westwick), ne možete biti ravnodušne prema njegovom fiktivnom liku Čaku Basu (Chuck Bass) iz popularne “Tračare” (Gossip Girl). Zar jednostavno ne obožavate njegovu frizuru? Idealna za sve savremene, modno osveštene momke koji tragaju za dobrim načinom na koji bi izneli jednu od klasičnih holivudskih frizura za muškarce. Zagladite svoje pramenove unazad – u slučaju da ciljate na onaj super elegantni stil starog Holivuda, a budite umereni sa kremom za kosu ukoliko želite da zadržite bujnost i malo moderniji izgled, koji i sam glumac promoviše.

slika 4 Chuck Bass Frizure koje furaju holivudski frajeri

Čak Bas. Dovoljno rečeno

Tekstura à la Čad Majkl Marej 

Pramenovi, pramenčići i bodlje zaista nisu moj fazon, ali sam spremna da napravim kompromis kada je u pitanju ovaj holivudski slatkiš! Devojke sigurno znaju o čemu pričam, a što se vas momaka tiče – vi se samo fokusirajte na njegovu kosu. Ova izuzetno prilagodljiva frizura je vrlo laka za kopirati, a da ne pominjemo kako je savršena za ravnu i tanku kosu, koja jednostavno odbija da bude ukroćena. Tražite od svog frizera da vas kratko podšiša sa strane, a da ostavi dovoljno volumena na vrhu koji ćete kasnije lako oblikovatu u fazonu opuštenog “žbuna”, i jednostavno uživajte u ovoj trendi frizuri uz svu pažnju koja uz nju dolazi!

slika 5 Chad Michael Murray Frizure koje furaju holivudski frajeri

Prepoznatljivi izgled romantičnog Lukasa Skota iz serije “One Tree Hill”

Sjajna disko kugla

Karakterističan za toliko mnogo fudbalera i ozbiljno veliki broj superseksi selebritija – čist, obrijan izgled je uvek dobar izbor i nešto od čega muškarci ne bi trebalo da beže! Ugledajte se na Vin Dizela (Vin Diesel), Semjuela L. Džeksona (Samuel L. Jackson), Majka Tajsona (Mike Tyson), Brusa Vilisa (Bruce Willis), Džejsona Stejtama (Jason Statham) i toliko mnogo drugih! Neki od njih su samo tražili kul način da se nose sa gubitkom kose, dok su drugi eksperimentisali sa novim izgledom kojim bi zadivili publiku i voilà – stvoren je novi, omiljeni selebriti izgled! I krajnje dobar, ako mogu da dodam!

slika 611 Frizure koje furaju holivudski frajeri

Totalno seksi, ukoliko imate dovoljno samopouzdanja

Zek Efron savetuje – posvetlite se

Ostavimo se šišanja na trenutak i razmotrimo jednu drugačiju vrstu promene za koju se možete odlučiti, u slučaju da ste već pronašli svoju idealnu holivudsku frizuru i sada samo tražite zanimljiv način da je osvežite. Ne znam da li ste ikada ranije razmotrili pramenove, ali definitivno bi trebalo, a Zek Efron (Zac Efron) je sasvim sigurno zvezda koju treba da potražite na Googleu, kako bi se uverili koliko dobro svetli pramenovi mogu izgledati na momcima!

slika 7 Zac Efron Frizure koje furaju holivudski frajeri

Kod pramenova vodite računa da se dobro informišete. Ne želite da napravite grešku kada se radi o ovome

“Pompadour” fazon Džastina Bibera 

Gusto šišani pramenovi sa kilometarskim volumenom na vrhu – ovo je savršen recept za jednu od najpopularnijih muških frizura slavnih ličnosti 2012. godine! Zove se “pompadour” i preti da postane jednako popularna koliko je bila nekada, tokom čitave “Elvis” ere. Iako mnogi od nas nisu imali priliku da posmatraju Kralja lično kako proslavlja ovaj fazon, sigurna sam da ima dovoljno Biberovih (Justin Bieber) fanova kojima se sviđa njegov novi, osvežen pristup čitavoj priči!

slika 8 Bieber Frizure koje furaju holivudski frajeri

Biberov fazon - slatko ili previše ženskasto, koji je vaš stav?


Maja Vuković je definicija rastresenosti. Prečesto ozbiljna, nedovoljno luckasta. Prihvata promene, ali ih prezire. Idealista. Ne stiže da dovrši započetu misao, jer je već naredna demantuje. Voli pravila, šablone, koncepte. Manire. Čokoladne torte. I svako novo jutro.

Comments