Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Juče je prošao drugi dan 13. Festivala studentskog filma. U okviru glavnog programa drugog dana Festivala prikazani su filmovi “Da li se dobro osećaš”, “Changeling”, “Supermarket”, “Beskrajni ritam”, “Peščani čovek”, “Crvenokosa”, “Tiha reka”, “Papirni ždralovi”, “Puž golać i puževi”, “Lupus”, “Drugi život i dozvoljeno ti je”.

Takođe, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Opštine Novi Beograd otpočela je i filmska radionica “Budućnost filma” u okviru edukativnog programa Festivala studentskog filma. Radionicu vode Nikola Ležaić i Nikola Ljuca.

U 19h u Ustanovi kultrure “Parobrod” otvorena je izložba fotografija “Filmografija – jedna scena, rečito putovanje”. Reč je o izložbi fotografija odabranih na osnovu konkursa, nakon koga je grupa mladih dramaturga osmislila kratke sinopsise polazeći od onoga što vidi na fotografiji. Posetioci izložbe imali su priliku da uživaju u samoj izložbi, ali i da saznaju više o procesu spajanja ideje i prostora u filmskom jeziku.

DSC 4167 FSF CHECK IN/ Čekiraj se: Drugi dan

Spakujte kofere ideja i putujte pomoću bioskopskih karata u mrak gde mašta pokreće slike

FSF se održava u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Opštine Stari grad i uz podršku Kancelarije za mlade Opštine Novi Beograd, Ustanove kulture “Parobrod” i Ministarstva kulture.

 

Editors choice