Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

U prvom delu o glamuroznim damama četrdesetih godina imali ste priliku da vidite njih sedam. U ovom drugom delu vam predstavljamo još neke holivudske dive koje su ostavile trag i kojima ćemo se večno diviti.

Lana Tarner (Lana Turner) bila je glumica koja je nosila reputaciju glamurozne fatalne žene. Snimila je mnogo filmova i bila je veoma tražena glumica. Predstavljamo vam dve njene fotografije. Na prvoj, Lana je u veoma glamuroznom izdanju gde pokazuje da se pridržava čuvene izreke “dijamanti su ženini najbolji prijatelji”.

slika11.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Lana Tarner

Druga fotografija je iz filma “Poštar uvek zvoni dvaput” (The Postman Always Rings Twice) na kojoj je Lana u ležernom kućnom izdanju sa turbanom na glavi.

slika21.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Lana Tarner

Lusil Bol (Lucille Ball) bila je prelepa glumica koja je tokom svoje glumačke karijere imala mnogo filmskih uloga. Ovde je možemo videti u elegantnom izdanju. Haljina od plavog tila je prelepa. Traka koja joj krasi kosu je odlična, a minđuše – glamurozne.

slika31.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Lusil Bol

Klodet Kolber (Claudette Colbert) bila je fabulozna američka glumica. Fotografija koju imate priliku da vidite je iz filma “Priča Palm Biča” (The Palm Beach Story).

slika41.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Klodet Kolber

Loren Bakol (Lauren Bacall) je američka glumica koja se zbog svoje lepote uspešno bavila i modelingom. Na fotografiji možete da je vidite u potpuno glamuroznom izdanju. Priznaćete, haljina je božanstvena, gledano i sa aspekta današnjih modnih trendova.

slika51.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Loren Bakol

Olivija de Hevilend (Olivia de Havilland) je prelepa britansko-američka glumica koja i danas, sa svojih 97 godina, izgleda fabulozno. Nakit koji Olivija ima na sebi na ovoj fotografiji je brilijantan i očaravajuć.

slika61.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Olivija de Hevilend

Sa Barbarom Stenvik (Barbara Stanwyck) smo vas upoznali u prvom delu ove lepe teme o damama iz četrdesetih godina. Ona je bila veoma lepa glumica, a želeli smo da vam pokažemo njen autfit i u ovom drugom delu. Predivan je spoj nežnoplave boje sa leopard printom. Barbara, kao i uvek, izgleda predivno.

slika71.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Barbara Stenvik

Sa neodoljivom Džindžer Rodžers (Ginger Rogers) smo vas takođe upoznali u prethodnom delu ove teme. Ona je bila žena prelepog stasa i glasa sa fantastičnim glumačkim sposobnostima. Na ovoj fotografiji, Džindžer ima divnu zlatnu haljinu sa isto tako zlatnim cirkonima. Veo od tila je prelep, a minđuše su se u potpunosti uklopile u ovo zlatno izdanje.

slika81.jpg1 Glamurozne dame koje su obeležile četrdesete godine prošlog veka (2. deo)

Džindžer Rodžers

Izvor fotografija: marieclaire.co.uk


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice