Priznajemo, i dalje smo u La La Land “groznici” i toj prelepoj ljubavnoj priči između Eme Stoun i Rajana Goslinga. Nego, jesi li znala da im je ovo čak treći zajednički ljubavni film zahvaljujući kojem smo se ponovo zaljubile u ovaj savršeni glumački par? Upravo njihova saradnja koja iz filma u film ne prestaje nas je i navela da razmislimo koji su to glumački parovi tako sjajni zajedno da je prosto šteta razdvajati ih i sparivati sa drugim glumcima i – evo liste. Na njoj su svakako Ema i Rajan, ali i mnoga druga poznata imena. Da li bi ti nekog dodala?

Ema Stoun i Rajan Gosling

Zajednički filmovi: Crazy, Stupid, Love; Gangster Squad; La La Land

Teško je odrediti koji film nam se više dopao, ali jedno je sigurno – svaka njihova zajednička scena je u nama budila prijatnu jezu, a zbog ovog para bismo svaki put ponovo poverovale u ljubav! A kako i ne bismo kada je ljubav u ovome slučaju Rajan lično?!

ema i rajan Glumački parovi koje uvek volimo da gledamo zajedno na ekranu

Dženifer Lorens i Bredli Kuper

Zajednički filmovi: Silver Linings Playbook; Serena; Joy; American Hustle

Iako Dženifer i Bredli nisu baš u svakom filmu bili ljubavni par, to ih nije sprečilo da u svakoj ulozi daju svoj maksimum i time nas potpuno oduševe. Dakle, dobre glumce prosto ne treba menjati!

bredli i dzenifer Glumački parovi koje uvek volimo da gledamo zajedno na ekranu

Džulija Roberts i Ričard Gir

Zajednički filmovi: Pretty Woman; Runaway Bride

Njihovi zajednički filmovi su, ono, klasika! Ako ih kojim slučajem još uvek nisi pogledala, pod hitno organizuj jedan filmski maraton! Prosto, Ričard Gir je frajer koji nema rok trajanja (ako zanemarimo samu radnju filma, je l’).

ricard i dzulija Glumački parovi koje uvek volimo da gledamo zajedno na ekranu

Penelope Kruz i Havijer Bardem

Zajednički filmovi: Jamón, Jamón; Vicky Cristina Barcelona; The Counselor

Ne samo da je ovaj par par samo na filmskom platnu, već ih je njihov prvi zajednički film spojio i kao životni par, odnosno, kao muža i ženu. Pa, zar nije olakšavajuće to kada na filmu možeš da se ljubiš sa svojim mužem? Osim toga, verujemo da su u tom slučaju uloge 100% uverljivije.

penelopa i havijer Glumački parovi koje uvek volimo da gledamo zajedno na ekranu
Comments