Prvo što primetimo na nekoj osobi su oči, a ovi glumci su oni koje sam ovog puta odabrala kao momke sa najlepšim očima koje sam ikada videla! Zelene, plave, sive ili braon – oči su ogledalo duše i uvek osećam da mogu da pročitam osobu gledajući joj u oči. Nadam se da ćete se složiti sa mojim izborom!

1 ian somerhalder Glumci čijem pogledu se ne odoleva!

Ijan Somerhelder

Ijan Somerhelder (Ian Somerhalder) je definitivno jedan od pet glumaca sa najekspresivnijim očima! Dobro, ja sam malo opsednuta njim, ali ko još može da me krivi?! On je jedna od zvezda serije “Vampirski dnevnici” i smatram da je ovo za njega savršena uloga jer ima oči koje hipnotišu, čak i bez specijalnih efekata ili kontaktnih sočiva! Mislim da je u pitanju kombincija njegove tamne kose i neverovatno svetlih očiju ono što čini da izaziva baš ovakav efekat. Obožavam ga!

2 wentworth miller Glumci čijem pogledu se ne odoleva!

Ventvort Miler

Ko god je gledao makar jednu epizodu serije “Prison Break” zna ko je ovaj čovek! Sigurna sam da, ko god ga pogleda, ne može da ostane ravnodušan na njegove prelepe oči. Ima takav pogled da je teško ne buljiti u njega! Kada bih pričala s njim, sigurna sam da ne bih čula jednu jedinu reč od onoga što govori, nego bih se gubila u njegovim očima!

3 johnny depp Glumci čijem pogledu se ne odoleva!

Džoni Dep

Džoni Dep (Johnny Depp) ima sve najbolje, ali pored neverovatnog šarma, ja obožavam njegove čokoladne oči. Uvek su ekspresivne i imam utisak da mogu da mu vidim dušu dok ga gledam. Taj izraz u njegovim očima prosto tera da osećamo sve što on oseća – bila to tuga, sreća ili nešto treće.

4 michael ealy Glumci čijem pogledu se ne odoleva!

Majkl Ili

Majkl je definitivno jedan od mojih omiljenih izbora! Sigurna sam da ste čuli pesmu “Tonight” koju izvodi Džon Ledžend (John Legend)! Da, to je on u spotu! Inače, glumio je u raznim serijima i filmovima, jedan od mojih omiljenih je “Think Like A Man” (obavezno pogledajte!). Majkl ima savršene crte lica i još savršeniji, smeđkasto-čokoladni ten. Ni suviše crna ni previše bela, Majklova koža je sjajan kontrast njegovim svetloplavim očima koje, dok nas gledaju, kao da hipnotišu! Na sve to – crna kovrdžava kosa i topljenje može da počne! Obožavam ga. Na njega me mnogo podsećaju Leni Kravic (Lenny Kravitz) i Geri Daudan (Gary Dourdan).

5 jason momoa Glumci čijem pogledu se ne odoleva!

Džejson Momoa

Presavršeni čovek! Kao da su ga sami bogovi savršenstva pravili. Visok je oko dva metra, ima apsolutno savršeno telo i još lepše crte lica! Ožiljak na levoj obrvi mu daje opasan look, ali gledajući intervjue sa njim videla sam da je predivan, prijatan muškarac posvećen porodici (da, da, i ja sam bila u šoku!). Ko god je gledao seriju “Igra prestola” (Game Of Thrones) i film “Konan” (Conan the Barbarian) zna ko je on! Džejsonova koža je prilično tamna (havajskog je porekla), pa mu je to savršen kontrast zeleno-plavim očima koje su prosto čarobne! Zamislite da budete u istoj prostoriji sa njim?! Ili, obrati vam se i pogleda vas onako prelep! Ok, priznajem, želim da se udam za njega. Pa, ko ne?! U svakom slučaju, pored očiju koje su apsolutno prelepe, i sve ostalo na njemu je bez zamerke!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments