Njihovo magično venčanje dogodilo se, kao što smo naveli, u Dunton Hot Springs resortu u Koloradu, koji je nekada bio napušteni grad a sada je luksuzni resort sa čak 12 zasebnih kabina i savremenom verzijom hamama, sa izvorom prirodne tople vode. Ovaj neverovatno resort prostire se kroz podnožje planine, i u njegovom okruženju mogu se videti sjajni prizori očuvane prirode, visokih jasika, livada i reka. Deo ove prirode možemo primetiti i na fotografijama mladenaca, a oni zaista izgledaju kao da su izašli iz prave bajke, jednoj od onih kakve smo čitali kada smo bili deca. Veza između Lily i Charlia započela je u nekom trenutku tokom 2019. godine, a zvanično je potvrđena 2020. Oni nisu imali mnogo zajedničkih pojavljivanja u javnosti, a i na društvenim mrežama su tek ponekad delili zajedničke fotografije, ili fotografije jedno drugog. Ipak, izgleda je ovo za njih bio uspešan sistem – jer kao što možemo videti, ostvarili su svoje ljubavne snove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Lily i Charlie su tokom 2020. godine objavili nežne fotografije jedno drugog za njihove rođenane, a Charlie je na dan Lilynog rođendana citirao Haruki Murakamija, napisavši ispod njege fotografije “If you remember me, I don’t care if everyone else forgets”. Može li slađe od toga? Možemo reći da je nakon toga sve ostalo istorija, i da samo čekamo da se otvori novo poglavlje u njihovom zajedničkom životu.

Lily, koja je inače prepoznatljiva po svom minimalističkom i elegantnom stilu, koji je u stvarnosti potpuno suprotan od onog stila po kom je prepoznatljiva kao Emily, u seriji “Emily in Paris”, nimalo nas nije iznenadila svojim izborom unikatne i sofisticirane venčanice, koja joj stoji kao salivena. Brend Ralph Lauren odlikuje se jednostavnim, promišljenim i bezvremenskim dizajnom, a oni veoma retko kreiraju venčanice – i samim tim svaka od njih je temeljno kreirana i jedinstvena. U Ralph Lauren venčanici udala se i glumica Priyanka Chopra Johnas, a sada i Lily – koja je nepogrešivo odavala glamurozni vajb nekadašnje princeze od Monaka, Grace Kelly. Sa nestrpljenjem iščekujemo još fotografija sa dana venčanja Lily i Charlija, a do tada ćemo se još par puta vratiti na one objavljene, i sa suzama u očima čitati Lilyne reči u njihovom opisu.

Naslovna fotografija: instagram.com/lilyjcollins

Jovana Pantić

 

Comments