Za sve one koji žele da začine svoje bajke iz spavaće sobe, evo nekoliko stvari koje bi trebalo oboje da znate.

Gole fotografije u spavaćoj sobi 

Jesi li ikada napravila neke kompromitujuće slike koje si kasnije prosledila dečku? Ili, jesi li ikada njega slikala u nekoj pozi koju ne bi volela da proslediš njegovoj mami? Naravno da jesi! Svi smo! Pogotovo što smo ušlu u eru telefona s kamerama, pa ne moramo da se stidimo i nekome dajemo fotke na razvijanje. Dovoljno je da samo kliknemo dugme – i slika je već na drugom kraju grada/sveta/gde god.

Koliko god da vam oboma može biti neprijatno u početku, prevaziđe se ta barijera ubrzo kada pred sobom imate sliku svojih tela, zagrljenih, golih, u strasti. Isto, ako ti slikaš njega, sigurno ćeš uhvatiti najbolji deo, tj. deo njegovog tela koji najviše voliš ili će on uraditi istu stvar s tvojim telom. U svakom slučaju, ovakva vrsta predigre će vas oboje uzbuditi i navesti da želite da radite nevaljale stvari.

uDT88VmRk0M Gole fotke u spavaćoj sobi? Zašto da ne!

Zašto da ne?

Da li ti se dopada da praviš gole fotke?

Hot, senzualne, bezobrazne slike su uvek predivna stvar. Cela industrija za odrasle se bazira na njima. Milioni ljudi se uzbuđuju kada ih vide. I svi ih vole! Gotovo svi muškarci i žene obožavaju ovakvu vrstu fotografije. Mada, nisu baš svi oni skrojeni da ih prave. Pa, koje su to najbolje početničke slike koje možeš da napraviš?

Comments