Sigurno ste se svi jednom, ako ne i više puta, zapitali kako da znate da li je baš on “ono pravo”? Kako znati, po čemu ga prepoznati? Prelistali ste gomilu časopisa, iščitali milion tekstova i još uvek ne znate? Drage moje, tako nikad i nećete saznati, univerzalno pravilo ne postoji, ali ‘ajde da se pozabavimo potencijalnim znacima koji vas umesto do gospodina “Pravog” mogu odvesti do stanja potpune zablude i očaja.

Mr Right4 Gospodin Pravi: Još malo pa hejterska verzija

Postoji? Ne postoji?

Leptirići u stomaku – Ustreptalost, nervoza, rumeni obrazi, osećaj kakav dosad niste primetili, osim u njegovom prisustvu. Da, da, nisi pogrešila, to su leptirići u stomaku. Mogući predznak. Ipak, imaj na umu da leptirići u stomaku, kao i oni u stvarnom životu, ne traju dugo. A sa njima, otići će i on.

Ljubav na prvi pogled – Hm, lepo zvuči. A da pogledaš, ipak, još jednom? Nije sve onako kako se čini. Greška u startu, bedak već stigao na cilj.

On se tako savršeno ljubi, nikad nisam osetila tako nešto – Verujem, zaista, ali zapitaj se da li si ikad dosad osetila išta? Svako je nadaren za ponešto.

Nežan je, posvećuje mi svu pažnju ovog sveta – Ok, ali zar to ne bi trebalo da uradi svaki normalan muškarac? To što pošalje nekoliko, ionako besplatnih poruka i kupi ružu u Knez Mihailovoj ne znači da je baš on “gospodin Pravi”.

Seks je fantastičan, šta on sve može… – Kad malo bolje razmisliš, mogao je to i lik koga si pokupila u klubu, pa opet tu ništa nije bilo pravo. Danak neiskustvu.

Toliko smo dugo zajedno, nemoguće je da “to nije to” – Bravo za vas. A da li si se usudila da se nekad zapitaš koliko si zaista srećna i koliko te to zaista ispunjava. Rutina vodi u dosadu, dosada u ravnodušnost i to je začarani krug iz koga samo hrabri izlaze.

I na kraju, kako posle svega znati i prepoznati “gospodina Pravog” kada skoro sve “može, a ne mora da znači”? U suštini, jednostavno je. Odbacite sve predrasude, pravila, stereotipe, znake i predznake jer, kao što sam na početku naglasila, univerzalno pravilo ne postoji. Ne znate dok ne probate. I nemojte se preterano truditi da ga pronađete. Možda je to neko sasvim nevažan, možda osoba koja je dugo slala signale koje niste primećivali, možda je to vaš najbolji drug koji je samo čekao da mu se pruži prilika, možda neko koga ste potpuno isključili. Opustite se, mogućnosti je bezbroj. Tu je on. Možda baš ne nosi drečavu etiketu sa natpisom “gospodin Pravi”, ali to ga ne čini manje stvarnim i ne umanjuje izglede za srećan kraj.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments