chuck Gossip girl zloće

Ovaj đavolak ne krije svoje pravo lice

Serena Van Der Vodsen (Serena van der Woodsen) je spavala sa Nejtom (Nathaniel Archibald) dok je on bio sa Bler Voldorf (Blair Waldorf). Mala Dženi (Jeny Humphrey) je ukrala haljinu od drugarice, a ako izguglate “osveta”, dobićete blairwaldrf.com. O Čaku (Chuck Bass) je sve već rečeno, jer on je Čak Bas. Uprkos očiglednim i nimalo naivnim podlostima glavnih likova, bilo nam je lako da ih zavolimo. Ok, to je blago rečeno, jer ih prosto obožavamo. I uprkos tome što su Bler i Serena najgore najbolje drugarice, navijamo da njihovo prijateljstvo opstane, jer kada baš prigusti, one jesu tu jedna za drugu. To smo prvi put videli kada je nonšalantno ušetala Džordžina Sparks (Georgina Sparks).

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz1 Gossip girl zloće

Mladoj mami je dosadno! Ko je sledeći na redu za mučenje?

Prvih petnaestak epizoda slušamo o nekoj staroj, prilično divljoj Sereni, a jedino sto zapravo vidimo jesu scene između nje i Nejta. Osim toga, Serena je devojka za primer, zaljubljena u večitog autsajdera, nasmejana i vedra podignute glave, dežurni savetodavac posrnuloj Bler i odana sestra problematičnog Erika (Eric van der Woodsen).

vanesa dzeni Gossip girl zloće

Good girls gone bad

Odjednom, njen život postaje pakao, a ni ona sama nije sigurna šta se dešava. I eto je Džordži, sa svojom dugom kosom, bledim tenom i ogromnim okama, željna ludih provoda, sa misijom da vrati Serenu tamo gde misli da joj je mesto. Džorži je slika i prilika sociopate – ne bira sredstva, a ljudi su samo kolateralna šteta. Samo, Džordži ipak ima slabu tačku, a kada smo saznali da su to njeni roditelji, nismo mogli da se ne nasmejemo, onako od srca. Ujedinjeni front, na čelu sa Blerom i Čakom je ispunio misiju spasavanja Serene, a Den im je u tome pripomogao, te su naši ljubimci sa Upper East Side-a mogli da se vrate svakodnevnom spletkarenju i intrigama.

wwwwww Gossip girl zloće

Uprkos svemu, prijateljstvo opstaje, mada nam često nije jasno kako!

Druga zlica, Popi Lifton (Poppy Lifton), tipičan je prevarant, zavijen u njujorško izdanje Nikol Riči (Nichole Richie). Njena prva pojavljivanja su bezopasna – tek kasnije saznajemo da je to bilo samo pripremanje terena. Meta je ponovo Serena. Dok se ljubavni trougao iz prve sezone produbljuje, Bler, Nejt i Čak zauzimaju zajednički front radi istog cilja: uništiti kučku. U svoj svojoj naivnosti, Serena se zaljubljuje u frajera koji je samo Popina marioneta, a dodatna pomoć stize od Boga, tačnije jedne ovčice iz njegovog stada. Gospođica Sparks je pronašla Isusa, a Čak je pronašao nju. Koliko joj je trebalo da se vrati u formu? Vrlo malo. A sta je sa Isusom? You can tell Jesus that the bitch is back.

juliet sharp Gossip girl zloće

Džulijet u misiji

Čim se Džulijet (Juliet Sharp) pojavila, znali smo da su nevolje na pomolu. Njeni pokušaji da uništi Sereninu reputaciju zauvek, naizgled su delo jedne potpune lujke. Kada saznamo motiv, gotovo da nam je žao, ali, kada pridobije saveznike i Serena završi na psihijatriji, vreme je za intervenciju. Naravno, Bler je ponovo tu, ali umesto Čaka, saveznik joj je Den.

charlie Gossip girl zloće

Nešto je trulo na ovom porodičnom portretu

Znali smo da Lili (Lily van der Woodsen) ima sestru negde u Majamiju, mada nismo imali pojma da ona ima ćerku. Rođaka Čarli (Charlie Rhodes) je najsimpatičnija od svih zlica, mada ko je ona zapravo – nemamo pojma. Za sada je sigurno samo da nije onoliko luda, koliko smo prvo pomislili da jeste. U stvari, Čarli je očigledno glumica u usponu, a vredno je pomenuti da je njeno ime Ajvi (Ivy).  Ono što je izvesno, jeste njen savez sa Džordžinom Sparks, te očekujemo zaista ozbiljne spletke od ovog dua iz pakla, u sezoni koja tek što je počela.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments