Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Sedite sa prijateljicom u kafiću nalik na vrtić. Dugo čekate bljutavu kafu, a još duže veštački zaslađivač. Vaša sagovornica i vi – vas dve ste najstariji primerci života na planeti. Osećate se jadno dok preturate po tašni tražeći kapsule od ajkuline kosti i vitamine B i E da začinite kafu koju vam je poslužila anoreksična curica slična vašoj kćerki. Odustajete od daljeg traženja veštačkog zaslađivača. Želite da se osećate opušteno. Zato ste i izašli iz kuće, u protivnom, mogli ste ostati u sopstvenom domu i raspravljati se sa vašom adolescentkinjom besplatno.

Kako to obično biva, protiv vaše volje, zakon privlačnosti počinje da deluje. Uz vašu tamnu priču o muškarcima, uz koju usled klimaksa skidate i oblačite sako deset puta u roku od pola sata, dakle, baš kada donosite zaključak o muškoj ništavnosti, pogled vam pada na novopristiglog gosta koji sedi sam za stolom sa rukama u džepovima.

Komplimenti Govor tela: Draga, pogledaj me sada

I pre nego što će uraditi ono što obično rade muškarci na mestu punom žena, spuštate sudijski čekić i donosite presudu. Bez žena svet bi se raspao i razložio kao šumeći kalcijum koji ispijate naiskap. Pored muškaraca, deca bi pocrkala od gladi, a groblja zarasla u korov. Vaša prijateljica sve izrečeno odobrava i lagano pakuje stvari. Vreme je da krenete. Vas dve ste svoje “orangutane” davno odrobijale. Koliko puta je neki tip sedeo u blizini vas, nesposoban za pristojno držanje nogu? Širom raširene muške noge čine da, kada imate loš dan, kada ste hormonski i nervno iscrpljene, osetite svu bedu džungle u sezoni parenja, osim ako niste ludo zaljubljene, a raščepljeni vaš Romeo, lično. Nije važno ako gleda u konobaricu, devojku koja igra na šanku, devojke i žene koje prolaze pored njega, sve je nebitno dok su njegove noge okrenute ka vama. Šta ima veze gde su mu oči? Vama je poklonio genitalije i to vam, držanjem svog tela, saopštava. Baš to. Nema stiha ni sonetnog venca kojim bi se mogao oplemeniti ovaj prizor ako ste preosetljiva ili romantična duša.

Editors choice