Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Govor tela: Draga, pogledaj me sada

Govor tela: Draga, pogledaj me sada

1/2

Sedite sa prijateljicom u kafiću nalik na vrtić. Dugo čekate bljutavu kafu, a još duže veštački zaslađivač. Vaša sagovornica i vi – vas dve ste najstariji primerci života na planeti. Osećate se jadno dok preturate po tašni tražeći kapsule od ajkuline kosti i vitamine B i E da začinite kafu koju vam je poslužila anoreksična curica slična vašoj kćerki. Odustajete od daljeg traženja veštačkog zaslađivača. Želite da se osećate opušteno. Zato ste i izašli iz kuće, u protivnom, mogli ste ostati u sopstvenom domu i raspravljati se sa vašom adolescentkinjom besplatno.

Kako to obično biva, protiv vaše volje, zakon privlačnosti počinje da deluje. Uz vašu tamnu priču o muškarcima, uz koju usled klimaksa skidate i oblačite sako deset puta u roku od pola sata, dakle, baš kada donosite zaključak o muškoj ništavnosti, pogled vam pada na novopristiglog gosta koji sedi sam za stolom sa rukama u džepovima.

Komplimenti Govor tela: Draga, pogledaj me sada

I pre nego što će uraditi ono što obično rade muškarci na mestu punom žena, spuštate sudijski čekić i donosite presudu. Bez žena svet bi se raspao i razložio kao šumeći kalcijum koji ispijate naiskap. Pored muškaraca, deca bi pocrkala od gladi, a groblja zarasla u korov. Vaša prijateljica sve izrečeno odobrava i lagano pakuje stvari. Vreme je da krenete. Vas dve ste svoje “orangutane” davno odrobijale. Koliko puta je neki tip sedeo u blizini vas, nesposoban za pristojno držanje nogu? Širom raširene muške noge čine da, kada imate loš dan, kada ste hormonski i nervno iscrpljene, osetite svu bedu džungle u sezoni parenja, osim ako niste ludo zaljubljene, a raščepljeni vaš Romeo, lično. Nije važno ako gleda u konobaricu, devojku koja igra na šanku, devojke i žene koje prolaze pored njega, sve je nebitno dok su njegove noge okrenute ka vama. Šta ima veze gde su mu oči? Vama je poklonio genitalije i to vam, držanjem svog tela, saopštava. Baš to. Nema stiha ni sonetnog venca kojim bi se mogao oplemeniti ovaj prizor ako ste preosetljiva ili romantična duša.

Editors choice