5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Govor tela: Draga, pogledaj me sada

Govor tela: Draga, pogledaj me sada

1/2

Sedite sa prijateljicom u kafiću nalik na vrtić. Dugo čekate bljutavu kafu, a još duže veštački zaslađivač. Vaša sagovornica i vi – vas dve ste najstariji primerci života na planeti. Osećate se jadno dok preturate po tašni tražeći kapsule od ajkuline kosti i vitamine B i E da začinite kafu koju vam je poslužila anoreksična curica slična vašoj kćerki. Odustajete od daljeg traženja veštačkog zaslađivača. Želite da se osećate opušteno. Zato ste i izašli iz kuće, u protivnom, mogli ste ostati u sopstvenom domu i raspravljati se sa vašom adolescentkinjom besplatno.

Kako to obično biva, protiv vaše volje, zakon privlačnosti počinje da deluje. Uz vašu tamnu priču o muškarcima, uz koju usled klimaksa skidate i oblačite sako deset puta u roku od pola sata, dakle, baš kada donosite zaključak o muškoj ništavnosti, pogled vam pada na novopristiglog gosta koji sedi sam za stolom sa rukama u džepovima.

Komplimenti Govor tela: Draga, pogledaj me sada

I pre nego što će uraditi ono što obično rade muškarci na mestu punom žena, spuštate sudijski čekić i donosite presudu. Bez žena svet bi se raspao i razložio kao šumeći kalcijum koji ispijate naiskap. Pored muškaraca, deca bi pocrkala od gladi, a groblja zarasla u korov. Vaša prijateljica sve izrečeno odobrava i lagano pakuje stvari. Vreme je da krenete. Vas dve ste svoje “orangutane” davno odrobijale. Koliko puta je neki tip sedeo u blizini vas, nesposoban za pristojno držanje nogu? Širom raširene muške noge čine da, kada imate loš dan, kada ste hormonski i nervno iscrpljene, osetite svu bedu džungle u sezoni parenja, osim ako niste ludo zaljubljene, a raščepljeni vaš Romeo, lično. Nije važno ako gleda u konobaricu, devojku koja igra na šanku, devojke i žene koje prolaze pored njega, sve je nebitno dok su njegove noge okrenute ka vama. Šta ima veze gde su mu oči? Vama je poklonio genitalije i to vam, držanjem svog tela, saopštava. Baš to. Nema stiha ni sonetnog venca kojim bi se mogao oplemeniti ovaj prizor ako ste preosetljiva ili romantična duša.

Editors choice