Veliki uspeh, kako za stanare kompleksa i kompanije investitore “AFI Europe“ i “Shikun & Binui Group“, tako i za tržište nekretnina predstavlja završetak prve faze projekta Central Garden četiri meseca pre zakazanog roka.

Na proslavi koja je tim povodom upriličena, Partner investitor projekta Central Garden Gili Dekel zahvalio se prisutnima i tom prilikom rekao: “Veliki uspeh u Srbiji je graditi pre roka, ali kada su vam dobavljači zadovoljni, partneri stabilni Central Garden je osigurao svoj uspeh. Bili smo vođeni idejom da stari deo Beograda zaslužuje jedan moderan i jedinstven stambeni kompleks. Napravili smo Central Garden kao novi simbol prestonice čije su glavne karakteristike visok kvalitet, energetski efikasna gradnja i novi koncept života. Nadam se da ćemo tokom sledeće godine pokrenuti neke nove projekte jer smatram da je Srbija zemlja koja je izuzetno atraktivna za mnoge kompanije i strane investitore, a nama je želja da dalje razvijamo našu saradnju“.

Gili Dekel Partner investitor projekta Central Garden i Mina Kalezić marketing direktor CBRE Central Garden: Gradimo pre rokova

U septembru mesecu započeta je izgradnja druge faze stambeno-poslovnog kompleksa Central Garden i ona podrazumeva izgradnju dve zgrade sa 89 stambenih jedinica, a ceo kompleks biće završen u naredne četiri godine. Prvi kondominijum u centru Beograda omogućiće svojim stanarima da budu u žiži dešavanja, ali da istovremeno mogu da zadrže nivo kvaliteta stanovanja koji podrazumeva mir, privatnost i uživanje u privatnoj zelenoj oazi koja će se nalaziti unutar kompleksa.

U prilog atraktivnosti kompleksa za tržište i jedinstvenom spoju lokacije i kvaliteta koji kupci prepoznaje govori činjenica da je prva faza rasprodata i da je od početka gradnje i prodaje druge faze prodato 50% stambenih jedinica. Od početka izgradnje kompleksa Opština Palilula oživela je kao gradski kvart koji Beogradu vraća stari duh i sjaj. Investitori ovog projekta trudili su se da tokom proteklih godinu dana ne ulažu samo u kvalitet stambeno poslovnog kompleksa Central Garden, već i u razvoj i promociju ove gradski opštine i to kroz rad sa decom i umetnicima.

Nina Lečić Central Garden: Gradimo pre rokova

Central Garden ugostio je prvi “Karneval umetnosti na Paliluli” kao i manifestaciju humanitarnog karaktera “Osmeh Palilule”.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova Central Gardena je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija čije vas ljubazno osoblje čeka svakog radnog rana u prodajnom prostoru, Knez Danilova 23-27.

Comments