Zbog velikog interesovanja, u petak 9. novembra od 17 časova pa sve do ponoći, pred vama je nova noć iznenađenja – “Grazia Shopping Night UŠĆE SC – special edition”.

Očekuje vas najraznovrsniji program kupovine i zabave u radnjama najpoznatijih modnih brendova, sa veoma primamljivim popustima. Uz to, tu su i posebne pogodnosti za korisnike Maestro i MasterCard kartica, koji će moći da ostvare i 5% dodatnog popusta na kupovinu u posebno označenim radnjama!

Fantastične nagrade za sve kupoholičare, zabava za najmlađe u pravom dečjem pozorištu, “Stand Up” komičari koji će vas nasmejati do suza i šoping avantura za celu porodicu sa fotografisanjem za uspomenu, samo su deo velikih iznenađenja koja vas očekuju.

120 Grazia Shopping Night

Očekuje vas najraznovrsniji program kupovine i zabave u radnjama najpoznatijih modnih brendova

Vaši lični šoping savetnici za nezaboravnu noć biće predstavnici magazina “Grazia”, koji će svojim stručnim savetima pomoći da i ove sezone odaberete garderobu.

Vrhunac muzičkog programa vas očekuje u atraktivnom nastupu grupe “Diva”. Devojke će pevati obrade svetskih muzičkih hitova, u nastupu inspirisanom predstojećim beogradskim koncertom Dženifer Lopez. Najbolje DJ dame u štiklama, pobednice prvog domaćeg takmičenja na konkursu “Grazia Super OnaDJ”, pripremile su do sada neviđeni miks program i još mnoštvo zanimljivih sadržaja!

Tradicionalni Grazia Shopping night u UŠĆE SC organizuje izdavačka kuća Attica Media i magazin “Grazia”, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda.

Comments