Muškarci imaju primedbe na žensko ponašanje u vezi, koje su isto tako kliše, kao i naše primedbe i zahtevi – mi bismo htele da oni promene svoje ponašanje, a oni to isto očekuju od nas. U zdravoj vezi partneri pokušavaju da naprave kompromis i izađu u susret međusobnim zahtevima i očekivanjima, koliko god su u stanju. Na ovom spisku ćeš verovatno naći bar nekoliko stvari koje ti tvoj dečko zamera i koje bi stvarno trebalo da promeniš.

Poludiš svaki put kad on pogleda neku ženu ili razgovara sa njom

Nije prijatno razmišljati o tome da su njemu privlačne druge žene, a ni videti kako sa njima ljubazno razgovara, ili čak flertuje. On bi trebalo da zna da tebi to smeta, a ti bi trebalo da ne odlepiš od ljubomore zbog toga. Naravno da se osećaš nesigurno zbog drugih žena, ali to zaista jeste tvoj problem – ako pokazuješ ljubomoru i nesigurnost, znači da nemaš poverenja u njega i to truje vaš odnos.

Nepoštovanje njegovog ličnog prostora

Ako se ne oseća dobro, nije raspoložen i neće da priča o tome, ostavi ga na miru. Veliki broj muškaraca mora da isprocesuira stvari u svojoj glavi na svoj način, pre nego što o tome mogu da pričaju sa svojim partnerkama. Ti želiš da mu se približiš, vidiš da ga nešto muči, a on se zatvara – pusti ga, ne gnjavi ga. Otvoriće se kad bude spreman.

veza 1 Greške koje treba da prestaneš da praviš ako želiš zdravu vezu
Comments