Ako ste zvanično slobodne i otpočele ste dejting proces, neka vam je sa srećom. Prvenstveno, ne zalećite se, uživajte u tome, upoznajte razne ljude, pričajte razne priče i vremenom će se iz svega toga roditi ljubav.

Bar bi tako trebalo.

Ali ako ste već dugo na dejting sceni i apsolutno se ništa ne dešava, negde grešite.

dating1 Greške koje žene prave na dejtu

Uživajte u slobodi, jer kad jednom budete u vezi, nedostajaće vam

Ako pravite kasting za muža, grešite!

Ako počnete već na prvom sastanku da pričate o braku i deci i ispitujete muškarca koja su njegova omiljena muška i ženska imena, nije ni čudo što vas nikad neće pozvati na drugi sastanak.

Ako ste se zaljubile i pre prvog sastanka, grešite!

Da, znam, svi oko vas su debili i baš niko vam se toliko vremena nije dopao. A onda se pojavio on, tako savršen i lep i pametan. I dok ste rekli keks vi već zamišljate kako mu peglate košulje za posao i iz dana u dan istražujete šta on to voli i prilagođavate sebe tome. Stop! Sećete se sebe? Zaboravili ste da ste u toj celoj priči i vi, a ne samo on? Ako ste i vi zaboravili na sebe, verujte i on je odavno.

Ako verujete da pravu ljubav u vaš život dovodi sudbina, grešite!

On će doći na vaša vrata i zaljubiće se u vas raščupanu i u pidžami. E, draga, mnogo tražiš. Nema hleba bez motike, što bi rekli. Svako je kreator svog života, zato zasuci rukave i počni nešto da preduzimaš.

Ako ideš na dejt da bi ubila vreme, grešiš!

Ako ideš na sastanke sa momcima samo jer nemaš šta pametnije da radiš, ubrzo će ti i to dosaditi. Shvatićeš to kao da ideš do prodavnice ili gledaš TV emisiju. Nećeš se više udubljivati u priču, pamtiti imena, posvetiti se tome. A čemu to vodi? Doboro razmisli sa kim ćeš ići na sastanak, a kad odeš posveti se tome maksimalno. Jedino tako postoji šansa da od toga bude nešto.


Lenka Gatić

Comments