Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/2

Ljudi smo, učimo na greškama. Ljudski je i kad ništa ne naučimo i samo sakupljamo greške – i to je iskustvo. Bolje je grešiti i voleti, nego se čuvati i sakrivati od ljubavi, u strahu od grešaka i povređivanja.

Mešaš simpatiju sa romantičnim osećanjima

Neko te je slušao i razumeo, pokazao razumevanje i ispoljio zabrinutost – i ti si se zaljubila, jer si poverovala da je to zato što mu značiš i što mu se sviđaš. Nije čudno što si pogrešila na ovaj način – tako retko nailazimo na razumevanje i saosećanje od muškaraca koji nemaju nikakve namere prema nama i samo iskazuju simpatiju i ljudskost. Iz istog razloga može neko da se zaljubi u tebe – da pogrešno shvati tvoju toplinu i saosećanje.

Zavolela si nekog ko nije u stanju da voli tebe

I nema hrabrosti da ti to kaže. Mislila si da ste na istoj talasnoj dužini i predala si se osećanjima, ali ta osoba nije raščistila sa svojom prošlošću i emotivno nije dostupna. Duguješ sebi da sledeći put prepoznaš, odnosno, ne zanemaruješ znake upozorenja (stalno govori o bivšoj i ponaša se kao emotivni ranjenik). Takvog nećeš izlečiti svojom ljubavlju, on te u stvari ne vidi i ne doživljava.

Pomešala si prijateljstvo i ljubav

Iz prijateljstva ponekad nastanu romantične vibracije i emocije na drugom nivou – ali češće, to ispadne nesporazum i te ljubavne vibracije pokvare i razore prijateljstvo. U prijateljstvu smo opušteni, bezbedni, otvoreni i lako je pomisliti da bi to moglo da bude nešto više. Ali to je samo naša žudnja za ljubavlju, koja će biti isto tako bezbedna i udobna kao prijateljstvo.

Zaljubiš se u nečije laskanje

Prirodno je da razviješ osećanja prema nekome ko se ponaša kao da je ugledao kraljicu, kad se pojaviš. Ponaša se srdačno, deli komplimente neštedimice, misli o tebi sve najbolje i to ti govori. Ali ta osoba je verovatno samo neverovatno srdačna i tako se ophodi sa svim ženama. Možda voli da flertuje i da oseća svoju moć zavođenja, ne vodeći računa o tome da se možda poigrava nečijim osećanjima i stvara pogrešan utisak.

Editors choice