Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Ljudi smo, učimo na greškama. Ljudski je i kad ništa ne naučimo i samo sakupljamo greške – i to je iskustvo. Bolje je grešiti i voleti, nego se čuvati i sakrivati od ljubavi, u strahu od grešaka i povređivanja.

Mešaš simpatiju sa romantičnim osećanjima

Neko te je slušao i razumeo, pokazao razumevanje i ispoljio zabrinutost – i ti si se zaljubila, jer si poverovala da je to zato što mu značiš i što mu se sviđaš. Nije čudno što si pogrešila na ovaj način – tako retko nailazimo na razumevanje i saosećanje od muškaraca koji nemaju nikakve namere prema nama i samo iskazuju simpatiju i ljudskost. Iz istog razloga može neko da se zaljubi u tebe – da pogrešno shvati tvoju toplinu i saosećanje.

Zavolela si nekog ko nije u stanju da voli tebe

I nema hrabrosti da ti to kaže. Mislila si da ste na istoj talasnoj dužini i predala si se osećanjima, ali ta osoba nije raščistila sa svojom prošlošću i emotivno nije dostupna. Duguješ sebi da sledeći put prepoznaš, odnosno, ne zanemaruješ znake upozorenja (stalno govori o bivšoj i ponaša se kao emotivni ranjenik). Takvog nećeš izlečiti svojom ljubavlju, on te u stvari ne vidi i ne doživljava.

Pomešala si prijateljstvo i ljubav

Iz prijateljstva ponekad nastanu romantične vibracije i emocije na drugom nivou – ali češće, to ispadne nesporazum i te ljubavne vibracije pokvare i razore prijateljstvo. U prijateljstvu smo opušteni, bezbedni, otvoreni i lako je pomisliti da bi to moglo da bude nešto više. Ali to je samo naša žudnja za ljubavlju, koja će biti isto tako bezbedna i udobna kao prijateljstvo.

Zaljubiš se u nečije laskanje

Prirodno je da razviješ osećanja prema nekome ko se ponaša kao da je ugledao kraljicu, kad se pojaviš. Ponaša se srdačno, deli komplimente neštedimice, misli o tebi sve najbolje i to ti govori. Ali ta osoba je verovatno samo neverovatno srdačna i tako se ophodi sa svim ženama. Možda voli da flertuje i da oseća svoju moć zavođenja, ne vodeći računa o tome da se možda poigrava nečijim osećanjima i stvara pogrešan utisak.

Editors choice