Ovako stoje stvari – na ulici će primetiti svaku sisatu i utegnutu žensku figuru i neće razlikovati droljasti izgled od stila i seksepila. Kad vas smatra svojom, neće mu smetati ako nemate sise, ali ako vam je dugme otkopčano ili se vidi da ne nosite brushalter, možda će vam napraviti scenu. Ne zato što je on ljubomoran, nego zato što njegova žena ne može da izaziva naokolo kao neka drolja.

Muškarcima je dozvoljeno da imaju dvostruke standarde. Ne znam ko im to dozvoljava i na koju foru ta dozvola opstaje u današnje vreme, ali sumnjam na žene. To znači da smo u stanju da izvučemo neku dobit iz njihovih licemernih merila, tojest da im podmetnemo veličinu.

Muškarci nemaju procenu veličine vaših grudi u brushalteru. Oni blenu, ako je roba izložena i sve što vide je ono što ste stavili u izlog. Pojma oni nemaju da li su u pitanju umeci, pušapovi, silikoni, ili majka priroda koja vas je obdarila mukom da pronađete odgovarajući brushalter (da ima solidne naramenice, da težina grudi ne podigne kopčanje među lopatice, da vam ne izobliči grudi i da se ne osećate kao u oklopu).

grudi zena Ne brinite o veličini grudi – oni ne prave razliku
Comments