Sa dolaskom hladnijih dana, u nama se javlja potreba da promenimo sve. Menjamo letnju odeću za zimsku, menjamo sandale za plitke čizmice, i onu tršavu, svetlu letnju kosu menjamo za neku topliju, nežniju, tamniju. Ove jeseni je čak i manekenka, preduzetnica i javna ličnost Hailey Bieber svoje poznate, zlatanoplave talase zamenila za toplosmeđu frizuru srednje dužine – a mi vam u nastavku predstavljamo još nekoliko poznatih brineta koje bi vas mogle inspirisati na odlazak u frizerski salon. Uživajte!

Hailey Bieber

Hailey je do sada bila prepoznatljiva po svojoj prirodnoj, plavoj kosi – ali moramo priznati da odlično izgleda i kao brineta! Ona se odlučila za nežnu, kestenjastu nijansu koja nije previše tamna, a koja se odlično uklapa uz njen ten i obrve. Da je nismo poznavali kao plavušu, nikada ne bismo pomislili da je u pitanju farba!

Jessica Biel

Lepotica i glumica Jessica Biel promenila je više boja kose tokom karijere i života, ali zadržala se na smeđim loknama sa zlatastim sjajem. Njoj gotovo sve boje kose dobro pristaju, ali veoma svetla smeđa sa zlatnim odsjajem ili blago šatirana, tako da bude još bliža plavoj, pravi je izbor uz njenu svetlu put.

Lily Aldridge

Manekenka Lily oduševljava nas svojom egzotičnom lepotom, a ona je, između ostalog, prepoznatljiva po svojoj dugoj, bujnoj, čokoladnosmeđoj kosi. Ona je svoju kosu prošarala nežnim balayage zlatnim pramenovima, a ovo je savršena boja kose za tamnopute devojke sa smeđim očima i tamnijim obrvama.

Ashley Tisdale

Glumica i pevačica Ashley Tisdale možda nam je najpoznatija kao ulitmativna filmska plavuša Sharpay Evans – ali Ashley je u privatnom životu zapravo brineta, sa plavim pramenovima. Ova prošarana, svetlosmeđa kosa joj savršeno pristaje uz ten i boju očiju, a moramo priznati da joj i bob frizura pristaje bolje od veoma duge kose. Ovo su praktična frizura i boja, sa kojima je gotovo nemoguće pogrešiti.

Comments