Mila Kunis

Glumica Mila Kunis poznata nam je po svojoj tamnosmeđoj, sjajnoj i bujnoj kosi – koja savršeno naglašava njene svetle oči. Mila svoju kosu voli da prošara svetlijim pramenovima na samim krajevima, a mi nismo sigurni da li joj bolje pristaju dugi talasi ili oštri bob. U svakom slučaju, ukoliko kao i Mila imate zelene, ili pak svetloplave oči, sa tamnom kosom boje kafe ne možete da pogrešite.

Emily Ratajkowski

Manekenka Emily Ratajkowski poznata nam je po svojoj neverovatnoj lepoti, kao i dugoj, tamnosmeđoj, gotovo crnoj kosi – koja je čini egzotičnom i zavodljivom. Ukoliko imate tamniji ten i uživate u veoma dugoj kosi, ovo su savršene frizura i boja za vas. Mnoge svetski poznate lepotice mogu se pohvaliti upravo ovakvom bojom kose, koja nas uvek asocira na toplotu, egzotičnost i seksepil.

Selena Gomez

Pevačica i glumica Selena Gomez ima prirodno tamnu, smeđu kosu, ali je kroz život često farbala. Svojevremeno nas je iznenadila i platinastoplavom kosom koja joj takođe dobro pristaje, ali ipak nam je omiljena Selena ona sa smeđom kosom. Selena odlično izgleda sa sjajnom, talasastom bob frizurom, blagim mačkastim ajlajnerom i crvenim karminom.

Lily Collins

Brineta Lily Collins nas je oduševila svojom smeđom kosom sa blagim crvenkastim odsjajem, koja je savršen izbor za jesenje dane. Ona se umesto poznate jesenje bakarne boje odlučila za onu praktičniju, smeđu – ali sa blagim, crvenkastim odsjajem.

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Jovana Pantić

Comments