Sve i da ste želeli da drastično promenite svoju boju kose ili frizuru, tokom ove godine to je bilo praktično nemoguće s obzirom na to da frizerski saloni nisu radili dug vremenski period i bili smo prepušteni samima sebi. Ove zime popularne su jednostavne frizure i boje kose čije održavanje nije naročito naporno, stoga se odlučite za svoju omiljenu od ovih 5 nijansi i zagazite u zimski period sa novom bojom.

Topla plava

Poznati celebrity frizer Matt Rez smatra da je ova nijansa najveći hit ove sezone zato što se savršeno slaže sa neutralnim nijansama koje dominiraju u ovom periodu godine, a biti klasična, čista plavuša je letnji trend. Braonkasti tonovi obogatiće vašu kosu i izgledaće kao da ima više volumen, a i biće odlična osnova ukoliko postepeno želite da obojite svoju plavu kosu u tamniju braon nijansu.

Ballerina plava

Ballerina plava je trend koji je postao poprilično aktuelan tokom karantinskih dana te smo ga mogli videti i na velikom broju poznatih dama koje su odlučile da eksperimentišu sa bojom svoje kose. Kako bi ovaj look izgledao što bolje na vama, preporučuje se da ovu privremenu boju nanosite na najsvetliji deo kose kako bi efekat bio što bolji i kako se boja ne bi isprala odmah nakon prvog pranja. Ovaj trend idealan je za devojke sa izblajhanom kosom, a ukoliko želite da ga nosite samo privremeno nije težak za održavanje. Ipak, ako želite da ova boja kose postane nešto po čemu će vas svi prepoznati, biće potrebno da boju opet nanosite nakon svakog petog ili šestog pranja kose.

Comments