Bogata kestenjasta boja

Kestenjaste nijanse su “it” svake jeseni i zime i toliko su popularne najviše iz razloga što laskaju svim bojama kože i nisu previše tople niti previše hladne. Kestenjasta boja izbalansiraće crvenilo i roze tonove, koji mogu biti prisutni na veoma svetloj koži, a na onima tamnije puti izgledaće kao bronzana nijansa i daće im poseban sjaj. Veliki broj poznatih dama svake jeseni se odluči da svoju kosu obogati ovim tonovima, a zašto ovaj trend ne biste isprobali i vi?

Deep sea-crna

Najtamnija i najsjajnija nijansa crne je odlična sezonska promena, a ovu boju veoma lako možete dobiti i samostalno kod kuće. Ako već neko vreme želite da vašu kosu obojite u tamniju nijansu, zimski meseci su pravo vreme za to jer ne morate brinuti o tome da li će vaša nova boja kose izbledeti usled sunčevog zračenja. Ukoliko se sami ofarbate u ovu nijansu, u zavisnosti od toga koliko često perete kosu, moraćete da dorađujete boju na otprilike svakih 6 do 8 nedelja, stoga je ovo poprilično lagan look za održavanje. Za prvo farbanje u ovu sjajnu i duboku nijansu, možete otići kod frizera, nakon čega će vam održavanje boje biti veoma jednostavno.

Pepljasto-braon nijanse

Devojke čiju kosu ne karakteriše čista braon boja već ona bogata različitim nijansama i ponegde čak i crvenkastim tonovima uz malo stilizovanja, uvek će imati frizuru kao da su upravo izašle iz salona. Svoju kosu možete ofarbati u ovu pepljasto-braon nijansu koja će vašoj kosi dati novi volumen i dimenziju.

Naslovna fotografija: instagram.com/patrickta

Aleksandra Aničić

Comments