Čuvena muzičarka i zvezda na svetskom nivou – Katy Perry, poznata je, kako po svom jedinstvenom glasu i muzici koja nas uvek tera na đuskanje, tako i po svom stavu, humoru i lepoti. Ona se ističe svojim zanimljivim stilom odevanja i kostimima koje često nosi i menja u muzičkim spotovima, a još jedna stvar koju je veoma često menjala je i njena kosa. Ona je na početku karijere bila poznata po svojoj pomalo retro, intenzivnoj crnoj kosi, dok je sada svetu poznata kao savršena plavuša, i moramo priznati da joj i jedna i druga boja veoma pristaju. Pomalo joj čak zavidimo i priželjkujemo da i mi tako možemo izneti više različitih boja, a da nam svaka dobro stoji! U svakom slučaju, u prethodnim mesecima ona je znala da nas iznenadi promenama u boji kose, ali isključivo u muzičkim spotovima i u vidu kvalitetnih i neobičnih perika, jer se u svakodnevnom životu sada pomalo “skrasila” sa platinastoplavim tonovima. Zato, ako tražite inspiraciju kako biste promenili frizuru ili boju kose u plavu – evo nekoliko primera najboljih frizura koje smo uočili na Katy Perry!

Duga, blago talasasta kosa – old Hollywood glam

Ako Katy nešto zna, zna da izgleda glamurozno! Ona nas je skoro oduševila svojom savršenom platinastom dugom kosom, sa blagim talasima i razdeljkom po strani, u stilu starog Holivuda ili izmišljenog lika Jessice Rabbit. Ona je svoju negovanu kosu produžila umecima koji su skoro pa neprimetni, i čine da joj kosa jednstavno izgleda dugo i neverovatno. Ovu frizuru je naravno uklopila i uz odgovarajući stajling i makeup look koji uključuje zlatni sjaj na očima, ajlajner, kao i elegantnu i svečanu haljinu u zlatnim tonovima koji se prelivaju.

Savršena bob frizura

Ipak, u svakodnevnom životu Katy je prava “girl next door“, koja nosi savremenu, kratku bob frizuru, koja joj uokviruje lice. Njen bob je ravan i uvek savršeno isfeniran, a njena platinasta kosa odlično se uklapa uz njene nežnoplave oči. Bob frizura će ove godine ponovo biti u trendu, jer je izuzetno stajliš ali i praktična, i videćete je na svim kul, poznatim devojkama. Takođe, bob frizura odlično stoji devojkama sa oblim ili blago uskim licem, a dobro izgleda i kada je stavite iza ušiju i kada je pustite da vam uokviri lice.

Kosa delimično podignuta u rep sa talasima

Kao što vam je već možda jasno, Katy voli da se igra sa dužinom svoje svetle i negovane kose. Ona zna kako da umetke uklopi da deluju izuzetno prirodno, pa se tako, ovaj put uz pomoć umetaka, odlučila za frizuru koju čini polu podignuta, uvijena kosa. Moramo priznati da joj talasasta kosa koja izgleda kao da je bila vezana u pletenicu odlično stoji, a da je ovo look koji bismo nosile za neku svečanu priliku. Takođe, ona je vezala rep, a zatim gumicu prekrila pramenom kose, što je atraktivan trik koji čini vašu frizuru sofisticiranijom i uvek je aktuelan.

Comments