Retro kratka uvijena kosa, u stilu Marilyn Monroe

Jasno je da Katy voli da se igra sa modernim i retro, a ovog puta ona se odlučila za vintage lokne kakve su se nosile u 50-im godinama prošlog veka, i koju je popularizovala čuvena lepotica i glumica Marilyn Monroe. I sada kada posmatramo Katy na ovoj fotografiji, pomišljamo kako bi je ona sigurno mogla igrati u nekoj ulozi! Katy pleni svojom prirodnom lepotom, a još kada je upotpuni ovako savršenom kosom – ostavlja nas bez reči!

Elegantna nisko zakačena kosa sa šiškama u stranu

Naravno, Katy dobro zna kako da napravi i modernu glamuroznu i elegantnu frizuru. Ona se u posebnim prilikama odlučuje za nisko zakačenu kosu, sa romantično puštenim pramenovima i šiškama koje idu u stranu i utapaju se sa njima. Ovaj look je veoma nežan, a Katy ga je promišljeno uklopila i uz ženstvenu, suptilnu šminku. Ukoliko se spremate za dejt, romantičnu večeru ili izlazak u malo finiji restoran, ovo je pravi izbor za vas.

Urbani kratki bob sa izrastkom

I za kraj, završavamo ovu listu jednom kratkom i veoma urbanom frizurom. Katy je već poznata po urednoj bob frizuri, a ovog puta ona se odlučila da je osveži i skratila je na malo više edgy i atraktivnu dužinu, a čak je pustila i da joj se primeti mali izrastak – što celokupnom izgledu daje još savremeniju notu! Ovo je look za sve one samopouzdane, moderne devojke koje vole da budu razigrane i primećene.

Naslovna fotografija: instagram.com/katyperry

Jovana

Comments