Kaia Gerber

Nakon eksperimentisanja u karantinu, jedna od najuspešnijih manekenki sveta odlučila je da leto provede sa novom frizurom i svoju kosu oboji u plavo. U kombinaciji sa njenim bobom, ovaj stil je lagan, opušten i svež, pogodan za letnje dane, a na njoj izgleda fenomenalno.

Kylie Jenner

Beauty mogul je jedna od osoba po čijim bojama kose možemo da zaključimo koje je godišnje doba u toku. Ipak, ona se retko odlučuje na drastične promene boje, farbanje i izbeljivanje, već uglavnom koristi perike. Ukoliko istinski želite da svoje leto provedete kao plavuša, ali isto tako ne želite da uništavate svoju prirodnu boju, pored ekstenzija se možete poslužiti i perikama. Za njenu negu potrebno je malo više vremena, ali kada jednom postane vaša, imate spremnu frizuru za svako sledeće leto.

Ciara

Ova multitalentovana pevačica, plesačica i model vreme karantina iskoristila je za svakodnevno sunčanje i uživanje u trudničkim danima. Iako već neko vreme ima plave pramenove, svakodnevno izlaganje suncu dovelo je do još upečatljivije prirodne plave, i onih pramenova koje možete dobiti samo nakon dana na plaži.

Naslovna fotografija: instagram.com/emrata

Aleksandra Aničić

 

Comments