Kada je u pitanju Matilda Djerf – ne možemo baš da iskoristimo reč influenserka. Ne zato što ona to nije, već zato što Matilda zaista živi onakav život kakav prikazuje na Instagramu. Pre samo godinu dana oformila je svoj brend DJERFAVENUE i sve komade želimo da posedujemo! Ono što je izdvaja iz mase influenserki na Instagramu je to što je njen lični stil uvek bio isti. Nikada nije uskakala u trendove i pratila određenu estetiku samo da bi bila relevantna.

Od samog starta ona je imala izgrađen stil i upravo taj stil ju je doveo do toga da kreira svoj brend koji će sadržati komade koji prosto odišu Djerf estetikom. Pored toga, možda je najpoznatija stvar kada je ona u pitanju – njena kosa. Svi smo u jednom momentu želeli da rekreiramo njene šiške i volumen. Ali, mi znamo kako to možete i da uradite – evo kako da rekreirate Matilda Djerf hairstyle!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

That girl estetika

Pre nego što pređemo na objašnjavanje kako da rekreirate Matilda Djerf hairstyle moramo vam reći da štos nije samo u frizuri. Matildu prati određena that girl estetika, koja je, neminovno, postala poznata upravo zato što ju je ona kreirala. That girl su devojke koje drže do svog izgleda, neguju kosu i kožu i trude se da njihov stil odiše njihovim karakterom. Svaki autfit koriste kako bi komunicirale sa svetom oko sebe i bolje se predstavile.

Pročitajte i ovo: Prirodni sastojci od kojih će vam kosa brže rasti

Na njenom Instagramu ćete pronaći bezbroj basic autfita koji jednostavno izgledaju savršeno. Od običnih tank topova preko jednobojnih haljina i oversized sakoa – Matilda Djerf je definitivno that girl. Pronađite sebe u garderobi. Oblačite komade u kojima se osećate slobodno i koji vas najbolje opisuju, jedino tako će Matilda Djerf hairstyle imati smisla.

Matilda Djerf hairstyle

Za nju je njena kosa verovatno samo način na koji je ona nosi. Prosto je njena. Baš kao što i mi nekada nemamo percepciju o sebi, tako je i Djerf par puta izjavila da je svesna fame oko njene frizure, ali da je za nju to samo hairstyle. Ne brinite, ne morate da imate plavu kosu kako bi ona zaista ličila na Matildinu. Dovoljno je samo da vaša kosa bude ošišana stepenasto i da imate šiške koje će uokviriti lice.

Ono što Matilda Djerf hairstyle čini posebnim je to što izgleda kao da je kosa prirodno uvijena i puna volumena. Donekle je, naravno, bitno da je vaša kosa približne teksture, ali sve se može nadomestiti korišćenjem određenih proizvoda i uz pomoć nekoliko trikova. Ako želite da ovo bude vaš signature hairstyle – prvo posetite frizera i ošišajte svoju kosu tako da ima nekoliko “slojeva”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Dužina kose nije bitna. Matilda Djerf hairstyle možete postići bez obzira na to koliko je vaša kosa dugačka. Kada je operete, potrebno je da na vlažnu kosu naneste penu koja će učiniti da se vlasi podignu iz samog korena. Nakon toga ćete sušiti kosu tako što ćete je prebaciti preko glave, odnosno naopako, i fenom ćete kreirati volumen. Kada se kosa suši naopako topao vazduh ostaje zarobljen između dlake i tako kosa dobija supervolumen.

Pročitajte i ovo: 5 savršenih frizura koje će naglasiti tvoj ovalni oblik lica

Kao što možete da vidite, krajevi kose su uvijeni. Ovo možete da postignete četkama za feniranje ili debljim figarom. Za koju god opciju da se odlučite bitno je da nakon uvijanja pramenove dodatno uvijete oko viklera i da ih tako držite neko vreme. Najbolje je da to učinite pre nego što sednete da se šminkate. Tako će kosa imati dovoljno vremena da se privikne na lokne i ohladi. Nakon toga možete, ali i ne morate, naneti malo laka za kosu.

Naslovna fotografija: instagram.com/matildadjerf

Milica Antić

Comments