Dosada je ono što navodi ljude da rade lude stvari, fotkaju se do besvesti, bave se sobom, pa i drugima. Kada je krevet prazan, a voljene osobe nema na vidiku da je iskoristite, prva pomisao je telefon, ona i seks, telefonski seks. Druga opcija je slanje provokativnih sličica koje bude maštu. Amerikanci za slanje provokativnih MMS-ova imaju i poseban izraz – sext. Sexting ili slanje golišavih fotografija postalo je posebno popularno u novo vreme. Razdvojeni parovi udaljenost i nedostatak fizičkog kontakta često “ublažavaju” slanjem golišavih fotografija. Takve fotografije često nisu preterano eksplicitne, već dovoljne da zagolicaju maštu. Iako su i muškarci skloni sextingu, istraživanje je potvrdilo da žene prednjače u slanju poruka provokativnog sadržaja. To je to, hajde da se igramo. Male instrukcije za vas kreativne i nevaljale.

Slika 1115 Hajde da se igramo

Golišave i provokativne ženske fotografije jednostavno imaju veći učinak od muških golišavih fotografija

Počni polako

Ne ide da joj daš ovaj predlog tek tako, s neba pa u rebra. Predloži joj to tako da i ne primeti o čemu se zapravo radi. Počni sa komplimentima, a onda i vrelim razmišljanjima. Kako si ceo dan mislio o njoj, a onda je i sanjao.

Budi muško, kreni prvi

Ne čekaj da ona krene sa pohotnim porukama i da ona vodi ovu igru. Žene vole čoveka koji preuzima kontrolu, isto tako ne vole da klještima vade reči, a umeju tako dobro da načulje uši, da ne poverujete.

Izaberite nekoga kome verujete

Sexting nije predodređen samo za parove. Ako nemaš stalnog partnera, a želiš da probaš, proveri osobu, svoju, ali i njenu želju. Potrudi se da to bude osoba kojoj veruješ. Mani se dvosmislenih odgovora i nepouzdanih osoba.

Dva puta proverite kome šaljete svoje golišave slike

Nepažnja može da dovede do toga da slike stignu na pogrešnu adresu. Sa nekim stvarima treba biti jako obazriv.

Muškarci, ne budite napadni

Već si poslao MMS. Ne ide da je zoveš i pitaš je da li joj se dopada. Sačekaj da odgovori i sama ti kaže svoje impresije. Ne budi prenapadan, ali ni komično smešan. Zlatna sredina ovde prolazi.

Pažljivo birajte slike koje šaljete

Izbirljivost je ovog puta dobrodošla. Ne previše sramno, ne prevulgarno. A dva u jednom su slike bez otkrivenog lica. Rade u ime sigurnosti, a takođe imaju dozu mističnosti koja je dobrodošla u ovakvim slučajevima.

Slika 288 Hajde da se igramo

Pravo umeće je poslati golišavu fotku, a sačuvati obraz

Neka fotografije budu seksi

Za oba pola važi jedno pravilo – nemojte izgledati jeftino na fotografiji. Žene, izbegavajte predetaljne slike. Muškarci, pokažite se u najboljem svetlu. Ugao snimanja čini čuda.

Razmislite o tome šta želite, pa još jednom razmislite

Šta imate ili želite sa tom osobom? Da li je vaš stalni partner? U vezi ste? Da li je osvetoljubiva? Postoji li i minimalna šansa da pokaže slike vašim prijateljima ili da ih objavi na Facebooku? To su samo neka pitanja koja treba da postavite pre sextinga.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments