Nikada nije na odmet preseliti se iz bajkovitog sveta revije modne kuće Dior u stvarnost predstavljenu na reviji modne kuće Giambattista Valli. Upravo je naša stvarnost bila inspiracija kreativnom direktoru ove modne kuće da stvori novu prolećnu couture kolekciju. Dozvolivši novinarima da pre revije zavire iza scene i otkriju spoj satena i detalja kao što su kristali i perje, Đambatista Vali je svoju inspiraciju za ovu kolekciju pronašao u ljudima koji su “svetski putnici”, onima koji su u svakom trenutku spremni da krenu u novu avanturu.

Upravo je taj avanturistički duh na najlepši mogući način predstavljen u ovoj prolećnoj couture kolekciji modne kuće Giambattista Valli. Ona odiše minimalizmom, ali i umerenom ekstravagancijom od koje ovaj modni kreator nije želeo da odstupi ni ovog puta. A kada je o modnim trendovima koji će definitivno obeležiti godinu koja je pred nama, barem kada je o visokoj modi reč, onda sa sigurnošću možemo konstatovati da je upravo Đambatista Vali u velikom stilu na modnu scenu vratio balske haljine i mi ne možemo biti srećniji zbog toga! Ovo su haljine koje su nas ostavile bez daha.

14 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 24 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 34 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 44 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 54 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 63 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 72 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 82 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA)
Comments